18.02.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Beslutningsstrategi: Træffer din virksomhed de rette beslutninger?

Der er mange fælder at gå i, når vi skal træffe beslutninger. Er du opmærksom på hvilke? På LEDER:BOX 17. marts 2021 deler vi viden fra adfærdsøkonomien, så du kan træffe de rette beslutninger.

  

Glæd dig til at møde Sally Khallash på LEDER:BOX. Sally vil give dig indblik i den nyeste forskning om, hvordan vores hjerne systematisk leder vores dømmekraft og beslutninger på afveje.

Line Groth

I strategisk arbejde skal man ofte træffe beslutninger, hvor der ikke er et åbenlyst godt valg. Det er et paradoks. Ved at forholde dig proaktivt til dine beslutningsprocesser, står du og din organisation langt stærkere.

Det gælder f.eks. i forhold til at komme helt i mål med jeres strategiske processer, træffe de svære hverdagsbeslutninger, at være i stand til at kredse svaghederne ind i jeres beslutningsprocesser og bidrage aktivt med læring fra tidligere fejl.

Har du bias, du ikke kender til?

På denne LEDER:BOX kommer vi omkring et strategisk vigtigt redskab, der tager udgangspunkt i adfærdsøkonomien. Vi kommer blandt andet ind på spørgsmål som:

  • Hvad er irrationel bias-tænkning og hvordan påvirker det os?
  • Hvordan kan beslutningsstrategier hjælpe os i strategiarbejdet?
  • Hvilke redskaber kan du bruge i din organisation for at træffe bedre beslutninger?

Kom og hør om den beslutningsstrategi, der gør det lettere at træffe bedre beslutninger, og hvordan du skaber mærkbare forbedringer i både strategi og eksekvering.

Lederskab kræver tydeligere beslutningsprocesser

Som ledere og HR har vi en central rolle i de beslutningsprocesser, der danner grundlag for strategisk retning og formål for medarbejderne. Det er der ikke noget nyt i, men øget kompleksitet og udfordringer som f.eks. corona-pandemien øger behovet for tydelig ledelse baseret på de bedste beslutningsprocesser.

Her har du som leder og HR en oplagt mulighed for at påvirke og skabe lederskab. Med dette tema fra LEDER:BOX kommer du til at stå stærkere i de beslutninger, der underbygger dit lederskab.

  

tilmeld dig LEDER:BOX

Læs meget mere om LEDER:BOX, se datoer for kommende LEDER:BOX arrangementer, og tilmeld dig lige HER.

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter