23.04.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Styrket rådgivning og nye værktøjer på di.dk

Den 23. april får DI et nyt univers til rådgivning om personale, forretningsudvikling samt virksomhedsregler og værktøjer på di.dk, hvor medlemmer har adgang til nye digitale løsninger.

Nyt design ændrer navigation

Det nye rådgivningsunivers er designet, så det fungerer på både pc og mobil. Det betyder, at siderne er mere enkle, og at du skal vænne dig til en anderledes brugerflade.

Som udgangspunkt indeholder siderne om personalejura mange af de samme elementer som tidligere, f.eks. link til relaterede dokumenter og lovgivning. Forskellen er, at du nu skal scrolle ned på siden for at finde indhold, der før  stod til højre for teksten.

Bedre skabeloner

En ny ting er DI’s forbedrede koncept til kontraktskabeloner, hvor du via en formular bliver guidet gennem relevante valg. Resultatet er skræddersyede aftaler, som opfylder krav i lovgivning og i overenskomster, og som er tilpasset din virksomheds behov.

Samtidig er det blevet lettere at finde den rigtige skabelon, fordi mange varianter er blevet lagt sammen, og arkivet DI Dokumenter har fået en filterfunktion, hvor du kan vælge mellem dokumenttyper og emner som f.eks. ansættelse og opsigelse.

Mere på engelsk

Stort set alle DI’s skabeloner bliver oversat til engelsk. De fleste er klar ved lanceringen den 23. april, mens f.eks. den engelske variant af ansættelseskontrakt inden for overenskomst bliver offentliggjort inden for en måneds tid.

Fremover skal du således blot finde ”Ansættelsesaftale inden for overenskomst”, vælge overenskomst, sprog og gå i gang med at udfylde. 

Gem favorit og få besked om væsentlige ændringer

På det nye rådgivningsunivers kan du gemme dine favoritsider ved at trykke på den lille stjerne. Så bliver siden gemt som favorit i ”Min Side”.

Desuden kan du på både fagsider og dokumentsider tilmelde dig notifikation og få besked, hvis der sker væsentlige ændringer. Det kan eksempelvis være, hvis ny lovgivning eller retspraksis ændrer DI’s rådgivning, eller hvis vi offentliggør en ny version af en skabelon eller et andet dokument.

Oplysninger om tilmeldte sider fremgår også på din profil ”Min Side”.

Personale på di.dk

Få adgang til rådgivning om arbejdsmiljø, lærlinge og elever, personalejura, løn og statistik samt HR, ledelse og uddannelse.

Personale

Søg i dokumenter

Filtrér på type og emne, eller sæt hak i Kan skræddersys. Så får du en liste over relevante overenskomster, skabeloner, vejledninger eller andre relevante dokumenter.

Personalejuridiske dokumenter

Har du brug for hjælp?

I Juravagten sidder DI's eksperter inden for ansættelsesret og personalejura klar, hvis du har brug for hjælp.

Åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 17.00 
Fredag kl. 8.00 - 16.00

Telefon: 3377 3377
Mail: jura@di.dk

Relateret

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter