Foto: Colourbox
23.11.20 Vi rådgiver dig Nyheder

De nordjyske lønkompensationsordninger er ophørt

Regeringen har oplyst, at lønkompensationsordningerne, der var særligt møntet på Nordjylland, er ophørt den søndag 22. november 2020 som sidste omfattende dag som følge af ophævelsen af anbefalingerne og restriktionerne i Nordjylland.

Regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik den 7. november 2020 en trepartsaftale om lønkompensationsordninger gældende for virksomheder i en række nordjyske kommuner. Ordningerne var oprindeligt sat til at gælde fra den 6. november 2020 til den 3. december 2020.

Regeringen har imidlertid oplyst, at lønkompensationsordningerne, der var særligt møntet på Nordjylland, er ophørt søndag den 22. november 2020 som sidste omfattende dag som følge af ophævelsen af anbefalingerne og restriktionerne i Nordjylland. Ordningerne fra trepartsaftalen er således gældende for perioden fra og med den 6. november til og med den 22. november 2020.  

Regeringen begrunder dette i, at den ikke forventer, at ordningerne vil kunne statsstøttegodkendes ud over dette tidsrum.

For medarbejdere, der er hjemsendt efter ordningerne om lønkompensation, er det derfor vigtigt, at virksomheden får kaldt disse tilbage i arbejde hurtigst muligt.

Har du brug for hjælp?

I Juravagten sidder DI's eksperter inden for ansættelsesret og personalejura klar, hvis du har brug for hjælp.

Åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 17.00 
Fredag kl. 8.00 - 16.00

Telefon: 3377 3377
Mail: jura@di.dk

Relateret

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter