Foto: Colourbox

02.06.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Oversigt over krav til indrejse og ophold i alle EU-lande

Siden COVID-19 gjorde sit indtog i Europa, har flere EU-lande vedtaget nationale regler, der har begrænset rejsende medarbejderes mulighed for at ind- og udrejse over landegrænserne i EU. Europa-Kommissionen har nu udarbejdet en oversigt over alle EU-landenes restriktioner og krav til indrejse.

Flere lande i Europa har blandt andet vedtaget særlige regler for forsamlinger, ophold på offentlige veje, særlige regler for hygiejne og særlige regler om karantæne ved indrejse.

Europa-Kommissionens oversigt giver overblik over alle EU-landenes restriktioner, krav til indrejse samt særlige regler for ophold i de enkelte lande.

Vejledningen opdateres løbende, men det er vigtigt at være opmærksom på, at udviklingen i de enkelte landes beslutninger om restriktioner og krav sker hurtigt. Derfor anbefaler DI, at I ikke kun bruger Kommissionens vejledning som oversigt, men også holder jer orienteret via de nationale oplysningssider i de lande, medarbejderne skal rejse til. De nationale oplysningssider fremgår også af vejledningen.

Desuden anbefaler DI, at I holder jer orienteret via Udenrigsministeriets rejsevejledning.

 

Vejledninger

FAQ Arbejde over Danmarks lukkede grænser

Klik her

Har du brug for hjælp?

I Juravagten sidder DI's eksperter inden for ansættelsesret og personalejura klar, hvis du har brug for hjælp.

Åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 17.00 
Fredag kl. 8.00 - 16.00

Telefon: 3377 3377
Mail: jura@di.dk

Relateret

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter