Foto: Getty Images
22.02.21 Vi rådgiver dig Nyheder

To nye vejledninger om udenlandske medarbejdere

Erhvervsstyrelsen har lavet en trin for trin-guide på virk.dk, som leder virksomheder igennem reglerne ved ansættelse af udenlandske medarbejdere, og Skattestyrelsen har lanceret en ny vejledning med overblik over skattereglerne.

Trin for trin-guide

Det er for mange virksomheder en stor udfordring at finde rundt i de regler, der gælder for ansættelse af udenlandske medarbejdere – det gælder både de regler, som gælder for arbejdsgiveren, og de registreringer og ansøgninger, som medarbejderen skal gennemføre for at kunne arbejde i Danmark.

Erhvervsstyrelsen har derfor i samarbejde med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) udviklet et digitalt forløb for virksomheder, som ønsker at hjælpe deres udenlandske medarbejdere igennem denne proces. Virksomheder kan således hjælpe deres medarbejdere på vej til en god start i Danmark og selv blive klar til at udbetale løn. Ved at bruge det digitale forløb får virksomheden overblik over, hvilke registreringer der skal foretages hvornår og hos hvilke myndigheder.

Gå direkte til den digitale guide på virk.dk

Vejledning om skatteregler

På skat.dk bliver information om skatteregler for arbejdsgivere og udenlandske medarbejdere løbende opdateret, men mange virksomheder ikke er bekendt med siden. Derfor har styrelsen udarbejdet en vejledning, som hurtigt giver overblik over reglerne på dansk og engelsk.

Læs mere

Employing non-Danish labour på skat.dk

Your guide to working in Denmark på skat.dk

Relateret

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter