Foto: Colourbox
15.03.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Slutafregning af kompensationsordninger åbner i maj

I slutningen af maj åbner Erhvervsstyrelsen for, at virksomheder kan indberette til slutafregning af al kompensation, de har fået udbetalt siden sommeren 2020. Fristen for at indberette er den 30. september 2022.

Virksomheder, der har modtaget kompensation under COVID-19, herunder lønkompensation, skal indsende dokumentation for de faktiske forhold i perioderne for at sikre, at alle får den kompensation, de er berettiget til.

Der åbnes for den endelige indberetning til slutafregning i slutningen af maj, og fristen for at indberette bliver på tværs af kompensationsordningerne den 30. september 2022.

Virksomheden får besked

Virksomheder, der har modtaget kompensation, får direkte besked i deres digitale postkasse, når der er åbnet for indberetningen.

Spørgsmål om slutafregning?

Hvis du har spørgsmål om slutafregning, skal du kontakte Erhvervsstyrelsens Corona-hotline Kontakt os | erhvervsstyrelsen.dk

Læs Erhvervsstyrelsens nyhed: 58.000 virksomheder og selvstændige skal indberette til slutafregning af udbetalt kompensation | erhvervsstyrelsen.dk

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter