gettyImages
25.02.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Lønstatistik for produktionsarbejde 2019

Hent og læs Lønstatistikken for produktionsarbejde 2019. Statistikken viser timelønninger inden for alle arbejdsfunktioner inden for håndværksprægetarbejde, operatør, monterings- og transportarbejde samt andet manualt arbejde som eksempelvis lagerarbejde.

Lønstatistik for produktionsarbejde 2019

Her kan du downloade den samlede udgave af DI's lønstatistik for produktionsarbejde. Statistikken viser lønniveauer for 4. kvartal 2018 for produktionsarbejde som håndværkspræget arbejde og operatørarbejde.

Indhold

Datagrundlaget består af 214.000 almindelige lønmodtagere og knap 2.500 værkførere fra DI’s medlemsvirksomheder. 
Statistikken viser timelønninger for håndværksprægetarbejde, operatør, monterings- og transportarbejde samt andet manualt arbejde som eksempelvis lagerarbejde. 
I 4. kvartal 2018 havde håndværksprægetarbejde en mediantimeløn på kr. 191,99. Mediantimelønnen for andet manuelt arbejde var i 4. kvartal 2018 på kr. 151,27.

Vær smartere med NetStat

I stedet for at hente de færdige, ret omfangsrige pdf-lønstatistikker, kan du fra online værktøjet NetStat vælge at hente dine helt egne, skræddersyede lønstatistikker for f.eks. produktionsarbejde. Statistikkerne er klar til dig i form af "Anbefalede søgninger".

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter