22.03.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Webinar om lønvurdering for funktionærer

Årets lønvurderinger for funktionærer er begyndt, og det kan give anledning til både store og små spørgsmål. DI afholder webinar om lønvurdering for funktionærer den 20. april 2021.

Derfor inviterer DI til et webinar om lønvurderingen for funktionærer tirsdag den 20. april 2021.

Formålet er at give dig det bedst mulige grundlag for at fastsætte lønvurderingen af funktionærer samt give svar på en lang række spørgsmål og udfordringer, der kan komme før, under og efter lønvurderingen.

Vi gennemgår den aktuelle økonomiske situation og ser på den nuværende tilstand af arbejdsmarkedet – med særligt fokus på funktionærgrupperne – samt fremlægger DI’s syn på fremtiden.

Endvidere vil du få viden om lønudviklingen blandt funktionærerne, herunder hvordan COVID-19 har påvirket lønudviklingen og arbejdsmarkedet generelt.

Du vil blive opdateret på den seneste praksis om lønvurdering, og vi kommer ind på de væsentligste faldgruber, som det kan koste både tid og penge at falde i.

Vi berører også lønvurderingen for de overenskomstdækkede funktionærer, så du får et godt overblik over, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med lønvurderingen.

Webinaret vil give dig en række praktiske råd til, hvordan lønvurderingen gribes an fra start til slut. Derudover fortæller vi, hvilken rådgivning DI tilbyder i forbindelse med funktionærer.

Hvem er webinaret relevant for?

Hvis du er en del af virksomhedens ledelse eller er ansvarlig for gennemførelsen af virksomhedens lønvurdering, vil webinaret være med til at give dig det bedst mulige grundlag for at fastsætte løn og gennemføre lønvurderingen for funktionærerne.

Hvor og hvornår?

Webinaret afholdes den 20. april 2021 kl. 09.30-11.00, og du kan tilmelde dig her

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter