Foto: Colourbox
29.06.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Højere lokale lønreguleringer i 2021

Siden 1. marts 2021 har DI indsamlet resultaterne af de lokale lønforhandlinger. I gennemsnit har de timelønnede medarbejdere fået 1,7 pct. i lokal lønregulering eksklusive forhøjelser af fritvalgsbidrag m.m., mens funktionærerne har fået 1,8 pct.

imagelc7n.png

Stor variation i de aftalte lokale reguleringer

Reguleringen blandt de timelønnede medarbejdere, som er omfattet af mindstebetalings- overenskomsterne, er 0,7 pct.-point højere end i 2020. Dertil kommer, at der er relativt stor variation i de aftalte lokale reguleringer.

image6wx5i.png

Den hyppigste regulering er mellem 2,0-2,24 pct., som lidt over 14 pct. af de aftalte forhandlinger er afsluttet med. Halvdelen af de timelønnede har fået knap 1,6 pct. i lokal lønregulering.

imageh2ftc.png

For funktionærerne er der tilsvarende blevet aftalt stigninger på 1,8 pct. lokalt . Dette er ligeledes en stigning i forhold til 2020 på næsten 0,5 pct.-point. Den hyppigste regulering er ligeledes mellem 2,0-2,24 pct., mens variationen i de aftalte forhøjelser er en smule lavere blandt funktionærerne.

Bliv løbende opdateret med resultatet af de lokale lønforhandlinger og gå i dybden med tallene

di.dk er der mulighed for at følge udviklingen i de lokale lønforhandlinger. Tallene opdateres løbende. Derudover er det også muligt at gå dybere ned i tallene bag resultaterne.

 

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.