Foto: Colourbox

27.08.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Tiltagende omkostninger til løn i første halvår af 2021

Den samlede lønudvikling på DA-området steg med 3,1 pct. i 2. kvartal 2021, hvilket er 0,7 pct.-point højere end kvartalet før.

De tiltagende lønstigninger ses på tværs af samtlige brancher og kommer i forlængelse af den forholdsvis afdæmpede lønudvikling i 2020. Det viser den seneste offentliggjorte statistik fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA), som du kan læse mere om i udgivelsen "Nyt om løn".
 

Webinar - Lønudviklingen lige nu 

Ved du, hvad lønudviklingen er i din virksomheds branche eller i din region? Hvor meget af lønudviklingen, der skyldes centralt aftalte forhøjelser af satser og hvor meget, der skyldes lokal løndannelse? DI afholder et webinar, der giver dig svar på disse spørgsmål og samtidig hjælper dig med at blive ekspert i lønudvikling.  
 
Vi gennemgår, hvad lønnen stiger i forskellige brancher, arbejdsfunktioner og regioner og illustrerer, hvilke forhold der særligt påvirker lønudviklingen. Desuden gennemgår vi lønudviklingen i udlandet.
 
Du vil får svar på, hvordan lønstatistikken kan bruges i lønforhandlingen og hvilke faldgruber, der kan være, når vi kigger på lønudviklingen.
 
Webinaret afholdes onsdag den 22. september 2021 fra kl. 9.30 -11.00 og er gratis for medlemmer. Tilmeld dig til webinaret her.

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter