29.11.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Fortjener jeres elev eller lærling særlig anerkendelse?

DI hædrer hvert år særligt dygtige lærlinge og elever over hele landet. Læs mere om, hvordan du kan indstille en medarbejder til DI’s LærlingePris 2020.

Regionens bedste

DI’s regionalforeninger giver hvert år en pris til en lærling eller elev, der har udmærket sig fagligt eller socialt hos den virksomhed, hvor de er i praktik.

For at komme i betragtning skal lærlingen have færdiggjort – eller næsten færdiggjort – en erhvervsuddannelse på en DI-virksomhed.

Lyder det som en lærling eller elev hos jer?

di.dk/lærlingeprisen

Send os en indstilling via skemaet på: di.dk/laerlingeprisen

Her kan du også læse mere om prisen, og se, hvornår de forskellige regionalforeninger tager imod indstillinger. Lige nu er der åbent for indstilling i næsten hele landet.

Kåring af vindere

Vindere udpeges af bestyrelsen i den regionalforening, hvor virksomheden er placeret. Prisen uddeles årligt på enten regionalforeningens erhvervstræf eller på virksomheden, hvor vinderen modtager et diplom og et ur fra DI.

Vi forventer også omtale af såvel prismodtager som virksomheden i den regionale presse.

DI Randers-Norddjurs og DI Østjylland overrækker ikke en lærlingepris, da de i stedet indgår hos Dansk Industri og Håndværks Medaljefond.

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.