Modtagelse af udenlandske medarbejdere

Ansætter du udenlandske medarbejdere? Få hjælp til den gode modtagelse af virksomhedens nye medarbejdere.

Det kan være noget af en omvæltning at flytte til et nyt land og vænne sig til et nyt arbejdsmiljø. Der kan opstå mange spørgsmål om det at arbejde på en dansk arbejdsplads, at finde et sted at bo, finde job til den medfølgende ægtefælle, finde skoletilbud, etc.

Expat in Denmark – Landsdækkende community for expats

Dansk Industri faciliterer derfor netværket Expat in Denmark, som en service for vores medlemmer, der hjælper de internationale medarbejdere med at falde til i Danmark – hurtigt og nemt. På Expat in Denmark kan internationale medarbejdere finde information om det at leve og arbejde i Danmark, og finde relevante events – i hele Danmark. 

Expat in Denmark

Expat in Denmark er Danmarks største online community for expats. Her kan dine internationale medarbejdere finde information om det at bo og arbejde i Danmark

Expat in Denmark

Lokalt samarbejde om modtagelse af udenlandske medarbejdere

For DI er det vigtigt, at vi sikrer gode, effektive og ensartede tilbud til internationale medarbejdere på tværs af regioner uafhængigt af hvor i landet, de vælger at bosætte sig.

Vi har derfor samlet vores regionale samarbejdspartnere fra hele landet i et Best Practice netværk, hvor fokus er på videndeling af lokale og regionale aktiviteter. Fælles for medlemmerne af netværket er, at de alle arbejder for at støtte op om modtagelsen virksomhedernes nye, internationale medarbejdere.

Har I brug for sparring i forhold til modtagelse af internationale medarbejder, kan vi i DI hjælpe med at finde en lokal kontaktperson.

Rikke Sophie Lassen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3652
  • Mobil +45 2870 9232
  • E-mail risl@di.dk
Relateret