27.03.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Husk at bidraget til Industriens Barselsfond stiger

BARSELSFOND. Vær opmærksom på, at virksomhedernes bidrag til Industriens Barselsfond stiger fra de nuværende 0,21 pct. til 0,23 pct. den 1. april 2019.

Stigende udbetalinger

For at udligne lønomkostningerne til medarbejdere på barsel på det private arbejdsmarked skal alle danske virksomheder være med i en barselsfond.

Bidraget til Industriens Barselsfond har siden etableringen af fonden hængt sammen med udbetalingerne fra fonden og dermed været knyttet op på fødselsrater, lønniveau, reglerne i overenskomsterne m.v.

Udbetalingerne fra Industriens Barselsfond er stigende, og der udbetales i øjeblikket mere, end der opkræves i bidrag til barselsfonden.

Det er derfor nødvendigt at hæve bidraget til Industriens Barselsfond fra de nuværende 0,21 pct. til 0,23 pct. af virksomhedens lønsum.

Bidraget stiger 1. april 2019.

Læs mere

Barselsfond

OBS

Nyheder om satser og regler udgives i oplysningsøjemed og kan ikke erstatte juridisk rådgivning. Der kan ikke rejses krav mod DI om godtgørelse for skade eller tab som følge af brug af nyheden. Uanset om der er tale om fejlskrift eller andre forhold, der kan henføres til nyheden.

Har du brug for hjælp?

I Juravagten sidder DI's eksperter inden for ansættelsesret og personalejura klar, hvis du har brug for hjælp.

Åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 8.00 - 17.00 
Fredag kl. 8.00 - 16.00

Telefon: 3377 3377
Mail: jura@di.dk

Relateret

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter