10.05.19 Vi rådgiver dig Månedens iværksætter

Iværksætterportræt: NEM Animation

NEM Animation producerer animationsvideoer til virksomheder til brug på blandt andet hjemmesider, sociale medier og samarbejdspartnere.

DI har talt med Rasmus Ibsen, som er CEO og co-founder i NEM Animation.

Hvad laver din virksomhed og hvad er jeres vision?
Med www.nemanimation.dk gør vi det muligt for alle virksomheder at få professionelle animationsvideoer hver måned. Vi brænder for animationsvideoer og deres store potentiale. Derfor prioriterer vi høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. En animationsvideo har typisk en levetid på 3-4 måneder, så ”dør” den. Vi mener derfor i al beskedenhed, at NEM Animation er et konkurrencedygtigt og smart produkt til priser alle kan være med på – og så får man en fleksible bonus-medarbejder til sit marketing- eller kommunikationsteam. 
Vores vision er, at hjælpe virksomheder, uanset størrelse, med at fange og ikke mindst fastholde deres kunders opmærksomhed.

Hvad er din største succes som iværksætter?
Min største succes må have været at satse på iværksætteri frem for at gøre min uddannelse færdig. Min plan er at supplere med uddannelse, når min forretning kalder på nye kompetencer. Indtil nu er denne levevej lykkedes for mig -  indtil videre.

Hvilke mål har du for din virksomhed i 2019?
At hjælpe mere end 200 virksomheder med at få professionelle animationsvideoer som supplement til deres markedsføring.

Hvad er det bedste råd, du kan give nye iværksættere? 
Gå aldrig solo ind i din forretning. Sæt et team på max 3, hvor I hver især har forskellige kompetencer, så kommer man længst. Find en god mentor der har erfaring! Det må ikke være en, der bare snakker om alle hans/hendes ”succeser”. Find en, der deler ud af sine erfaringer og kan hjælpe dig og dit team. Og gør aldrig noget gratis. Hvis der er en, der nævner, de vil have noget gratis, skal du skynde dig væk.

Relateret