Implementér lean i din virksomhed

DI’s leanrejse er en guide til leanledelse og den beskriver en metode, som virksomhederne kan benytte for selv at implementere lean. Leanrejsen er en vejledning til topledelsens vej gennem leanimplementering.

Læs om DI’s leanrejse her – en guide til leanledelse
    

Leanrejsen bygger på  TRE faser:

·          Strategiudrulning

·          Konvertering

·          Stabilisering

 

 

Hver af hovedfaserne har en række trin, som kan implementeres med et værktøj. Det er DI’s erfaring, at trinene i de faserne repræsenterer den rejse, som virksomheder skal igennem for at implementere lean. Samtidig anerkender vi det faktum, at det kan være nødvendigt at gentage et eller flere trin for at løse et specifikt problem.
 
Leanrejsen bygger på den forudsætning, at der er en naturlig rækkefølge i en succesfuld leanimplementering. Det betyder, at de enkelte værktøjer har en opfølgning på bestemte parametre, som afdækker den næste gruppe af udfordringer, der skal løses. Denne fremgangsmåde er som at pille et løg. Du kan ikke se det næste lag, før du har fjernet det lag, du kan se.
 
Uanset om din virksomhed arbejder inden for service, handel, administration eller industri, tror vi på, at rækkefølgen for de trin, der skal gennemløbes, er den samme.
 
DI tilbyder over 200 forskellige værktøjer til leanrejsens faser.
Martin Strand

Martin Strand

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3559
  • Mobil +45 3175 3330
  • E-mail mstr@di.dk
Peter Nyvang Lager

Peter Nyvang Lager

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3616
  • Mobil +45 2328 8365
  • E-mail petl@di.dk

Se også