UDGIVELSE: februar 2022

Arkitektbranchens løn- og personalestatistik

Beskrivelse

Statistikken for 2021 er udarbejdet af DI med udgangspunkt i virksomhedernes lønoplysninger til Dansk Arbejdsgiverforening.

Statistikken indeholder løndata for 2.472 medarbejdere omfattet at arkitektbranchens tre overenskomster og baserer sig på data for 3. kvartal 2021.

Statistikken giver et overblik over, hvordan medarbejdere omfattet af DIO II’s arkitektoverenskomster aflønnes på månedsbasis. Der er lagt vægt på at sondre mellem aflønningen for medarbejdere henholdsvis med og uden jobløn, ud fra bestemte faggrupper og anciennitetsniveauer.

Dertil indeholder statistikken en beskrivelse af de virksomheder, der indgår, samt af medarbejdersammensætningen for de enkelte faggrupper. Statistikken indeholder desuden en angivelse af udviklingen i lønomkostningerne.

Vi håber, I finder god anvendelse for statistikken, og som altid er I velkomne til at kontakte DI, hvis der er spørgsmål. Vær endvidere opmærksom på de øvrige statistikker, som DI tilbyder. DIs medlemsvirksomheder kan via NetStat Løn hente yderligere statistikker, ligesom I på www.di.dk kan finde oplysninger om lønudviklingen på det øvrige arbejdsmarked.

For medlemmer

Log ind for at få adgang

Du skal være medlem af DI og være logget ind for at få adgang til siden.

Log ind Opret bruger
Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter