Kære medlemmer. DI Docs kører ustabilt, I kan derfor få fejlmeddelelser ved oprettelse. Vi arbejder på en løsning.

UDGIVELSE: februar 2023

Arkitektbranchens løn- og personalestatistik

06.12.23

Opdateret med særlige ændringer

Vi har tilføjet en supplerende vejledning om indberetning til lønstatistikken for arkitektvirksomheder, som du kan hente via dropdown-funktionen.

Beskrivelse

Løn- og personalestatistikken for 2022 er udarbejdet af DI med udgangspunkt i lønoplysninger fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA).

Statistikken giver et overblik over, hvordan medarbejdere omfattet af DIO II’s arkitektoverenskomster aflønnes på månedsbasis. Der er lagt vægt på at sondre mellem aflønningen for medarbejdere henholdsvis med og uden jobløn, ud fra bestemte faggrupper og anciennitetsniveauer.

Dertil indeholder statistikken en beskrivelse af de virksomheder, der indgår, samt af medarbejdersammensætningen for de enkelte faggrupper. Statistikken indeholder desuden en angivelse af udviklingen i lønomkostningerne.

I dropdown-funktionen kan du, foruden løn- og personalestatistik, hente en supplerende vejledning om indberetning.

Vi håber, I finder god anvendelse for statistikken, og som altid er I velkomne til at kontakte DI, hvis der er spørgsmål. Vær endvidere opmærksom på de øvrige statistikker, som DI tilbyder. DIs medlemsvirksomheder kan via NetStat Løn hente yderligere statistikker, ligesom I på www.di.dk kan finde oplysninger om lønudviklingen på det øvrige arbejdsmarked.

For medlemmer

Log ind for at få adgang

Du skal være medlem af DI og være logget ind for at få adgang til siden.

Log ind Opret bruger
Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.