UDGIVELSE: april 2020

Industrioverenskomsten (Byggeri)

04.01.23

Opdateret med særlige ændringer

I 2023 udløber overenskomstperioden, og der forhandles nye overenskomster på DI's område. Når den nye overenskomst er klar, bliver den offentliggjort her på siden.

Forhandlingerne om fornyelse af DI’s overenskomster er gået i gang. Når der er indgået forlig, træder ændringerne først i kraft, når både arbejdsgivere og lønmodtagere har vedtaget dem som en del af et samlet mæglingsforslag.

Virksomheder skal først tage højde for de nye regler og satser, når alle overenskomster er blevet vedtaget. Indtil da gælder overenskomsten for 2020-2023.

Regulering af løn, tillæg mv. skal derfor først ske med tilbagevirkende kraft fra den 1. marts 2023, når den nye overenskomst er endeligt trådt i kraft.

Vi offentliggør den nye overenskomst her på siden. Pdf-overenskomster til download bliver klar før eventuelle trykte versioner.

Tilmeld dig notifikation længere nede her på siden, hvis du gerne vil have besked, når overenskomsten er klar til download og bestilling fra tryk.

Du kan holde dig opdateret om overenskomstforhandlingerne på OK2023 - følg med i overenskomstforhandlingerne hos DI - Dansk Industri eller ved at tilmelde dig nyhedsbrevet Personale Update på Tilmeld dig nyhedsbrevet DI Personale Update - DI (danskindustri.dk).

Læs mere

Beskrivelse

Industrioverenskomsten aftalt mellem DI Byggeri og 3F.

DI Byggeri indgik i marts 2020 aftale med forbundene i bygge- og anlægsbranchen om en fornyelse af overenskomsten for en treårig periode.

Som medlem kan du vælge at downloade overenskomsten eller bestille den trykte version. 

Industrioverenskomsten - Byggeri.pdf

Trykt version - OBS - 2023-version ikke klar


Pris

Medlemmer Gratis

Ikke medlemmer Sælges ikke

Bestil

Se også

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter