UDGIVELSE: januar 2023

Lønoversigt for byggeriets overenskomster

04.01.23

Opdateret med særlige ændringer

Vi i har offentliggjort en opdateret version af januarudgaven afLønoversigt for byggeriets overenskomster 2023. Vær opmærksom på, at det kun er martsudgaven af lønoversigten, der bliver trykt, og at denne kan blive forsinket af overenskomstforhandlingerne.

4. januar 2023

Der mangler fortsat AUB-satsen, men ellers er de øvrige statslige takster opdateret. 

22. december 2022:

DI Byggeri har offentliggjort Lønoversigt 2023 med de nye satser, der gælder fra 1. januar 2023. De nye satser gælder blandt andet statslige takster som eksempelvis sygedagpenge, G-dage og befordringsgodtgørelse. De opdaterede lønsatser for byggeriets overenskomster kommer i umiddelbar forlængelse af overenskomstforhandlingerne i 2023. Det kan derfor ikke forventes, at den trykte version af lønoversigten er færdig som normalt den 1. marts 2022.

Den 1. januar 2023 udkommer første del af Lønoversigten for byggeriet. Denne oversigt indeholder satserne for blandt andet statslige takster.

Statslige takster som opdateres pr. 1 januar, men endnu ikke er tilgængelige vil være markeret med en stjerne * i lønoversigten. De pågældende satser rettes så snart de offentliggøres.

Tilmeld dig notifikation længere nede på siden og få besked, når vi opdaterer lønoversigten. 

Læs mere

Beskrivelse

Lønoversigt for byggeriets overenskomster indeholder de gældende satser, tal og takster om bl.a. løn, fratrædelse, sygdom, ferie og pension, til brug for medlemmernes personale- og lønadministration.

Pdf-udgaven af lønoversigten, som kan downloades herunder, opdateres normalt i januar og igen omkring 1. marts, når alle informationer er klar.

Tilmeld dig notifikation og få besked, når de nye udgaver offentliggøres, og når marts-udgaven kan bestilles fra tryk.

Lønoversigt for byggeriets overenskomster 2023.01.11.pdf

Bestil trykt version (kun martsversion - endnu ikke klar i 2023-udgave)


Pris

Medlemmer Gratis

Ikke medlemmer Sælges ikke

Bestil
Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter