UDGIVELSE: maj 2023

Personalepolitik om behandling af persondata

Beskrivelse

Med DI’s skabelon kan du skræddersy en personalepolitik om behandling af personoplysninger (GDPR) om jeres medarbejdere – både i forbindelse med rekruttering og under ansættelsen.

Politikkerne er udarbejdet med henblik på, at du kan opfylde oplysningsforpligtelsen efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 og 14.

Skabelonerne er eksempler til inspiration, der omtaler de oplysninger, som virksomheder ofte behandler i forbindelse med ansættelsesforhold.

Skabelonerne skal tilpasses forholdene i din virksomhed, så den afspejler, hvilke oplysninger virksomheden behandler om ansøgere og medarbejdere, og hvilket hjemmelsgrundlag, virksomheden har vurderet, er det rette hjemmelsgrundlag.

Skabelonerne kan med andre ord ikke erstatte en forudgående undersøgelse af, hvilke oplysninger virksomheden behandler og baggrunden herfor.

I formularen vælger du, om teksten skal være på dansk eller engelsk.

For medlemmer

Log ind for at få adgang

Du skal være medlem af DI og være logget ind for at få adgang til siden.

Log ind Opret bruger
Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.