UDGIVELSE: januar 2000

S 2000 S

Beskrivelse

Supplementary Conditions for the Supervision of Erection of Mechanical, Electrical and Electronic Products Delivered in Accordance with S 2000. Ved internationale leverancer er det ikke usædvanligt, at køberen ved hjælp af eget personale udfører montagen af det leverede. I sådanne tilfælde vil køberen ofte have behov for instruktioner fra montageledere, som sælgeren stiller til rådighed. Denne service indgår til tider i prisen for leverancen, men den kan også udføres i løbende regning.

Især ved internationale leverancer er det ikke usædvanligt, at køberen ved hjælp af eget personale udfører montagen af det leverede. I sådanne tilfælde vil køberen ofte have behov for instruktioner fra montageledere, som sælgeren stiller til rådighed. Denne service indgår til tider i prisen for leverancen, men den kan også udføres i løbende regning.
Med henblik på sådanne aftaler har Orgalime udviklet et sæt betingelser, som skal anvendes som et tillæg til Orgalimes S 2012. Betingelserne regulerer blandt andet omfanget af parternes forpligtelser og leverandørens ansvar, i det omfang fejlagtige instrukser har medført skade på leverancen eller andet.

Pris

Medlemmer 8,00 kr.

Ikke medlemmer 12,00 kr.

Ekspeditionsgebyr 50,00 kr.

Hvis du bestiller flere produkter samme dag, vil de blive sendt samlet, og der betales kun ét ekspeditionsgebyr.

Ekspeditionsgebyr (ikke medlemmer) 50,00 kr.

Min. 10 stk.
Bestil

Salgs- og leveringsbetingelser

Relateret

S 2000
Henrik Schultz

Henrik Schultz

Chefjurist

Lisbeth Gade

Lisbeth Gade

Chefsekretær