Få seneste nyt serveret

Vores eCom nyhedsbrev er designet til at give dig værdifuld indsigt, der kan hjælpe med at forme og styrke dine beslutninger inden for e-commerce. Med eCom nyhedsbrevet vil du blive opdateret, når Dansk Industri har nyheder og events indenfor e-commerce, e-eksport og new commerce.

Sådan deltager du

Hver måned har vi en præmie fra et medlem af Dansk Industri på højkant. Den heldige vinder findes ved tilfældig lodtrækning den sidste hverdag i måneden, hvorefter vedkommende får direkte besked på mail. Konkurrencen er for alle. Er du ikke tilmeldt eCom nyhedsbrevet, kan du hurtigt blive det.

*Er du allerede tilmeldt eCom Club nyhedsbrevet, deltager du automatisk, og du behøver derfor ikke at gøre noget.

Udlevering af præmien

Er du den heldige vinder, kontakter vi dig direkte på mail for at aftale nærmere. Vi skriver til den mailadresse, du er tilmeldt nyhedsbrevet, så hold øje med din indbakke. 
Præmien sendes fra Dansk Industri og kan ikke byttes til andet.

Held og lykke! 

Hvad kan du forvente at vinde? 

Gør dig klar til at blive overrasket! Vores månedlige konkurrence er din chance for at vinde spændende præmier fra et medlem af Dansk Industri, men hvad det er, forbliver en hemmelighed, indtil vinderen annonceres.

Værdi á 549 DKK GoBoat blev bragt til live i 2014 i København med et ønske om at gøre vandet tilgængeligt for alle, der har lyst til at stikke til søs. I dag har GoBoat 20 lokationer over hele verden, herunder Australien, England, Tyskland og USA. Bæredygtighed er en del af GoBoats DNA, hvorfor de har elmotorer og solceller, som er med til at oplade bådene. Læs mere her.

Vind 1 times sejltur i København, Aarhus eller Odense

Værdi á 1198 DKK. Fossflakes er en familieejet dansk virksomhed i Skive, der udvikler, designer og producerer allergivenlige kvalitetsprodukter til soveværelset og hjemmet. De har taget alle de bedste egenskaber fra dun og fjer og kombineret dem med fordelene ved et fiberinspireret produkt. Læs mere om Fossflakes her.

Vind udendørspuder fra Fossflakes

Værdi á 500 DKK. I mere end 30 år har Australian Bodycare udviklet problemløsende hudpleje af højeste kvalitet. De baserer deres produkter på naturlige aktiver, der er nøje udvalgt på grund af deres effektive egenskaber. Helten i Australian Bodycares produkter er den 100% naturlige Tea Tree Oil fra Australien. Læs mere om virksomheden her.

Vind gavekort på 500 kr. til Australian Bodycare

Værdi á 1449 DKK Birdie® er stiftet af de to barndomsvenner. Projektet blev hurtigt til virkelighed og efter 30 dage, havde de solgt deres produkt til kunder i over 70 lande. Birdie luftkvalitetsmåler, er skabt til at minde dig om at lufte ud når der er behov for det. Og den gør det endda på en elegant og venlig måde. Birdie falder af pinden når du skal lufte ud. Derefter vågner den op igen. Læs mere her.

Vind en Birdie® - Fresh Air Monitor

Værdi á 500 DKK. Simply tror på, at de bedste smagsoplevelser findes, når alt overflødigt skæres fra. Derfor går de langt uden om kunstige tilsætningsstoffer. Og det er netop det naturlige, det enkle og det autentiske, der har inspireret dem til filosofien 'Keep it Simply'. Læs mere om Simply her.

Vind gavekort på 500 kr. til gourmetchokolade fra Simply

Værdi á 1.400 DKK. Founded in 2019 by natural perfumer and nose Stine Hoff, PORCELAIN is a European haute perfume house that pays tribute to nature, slow beauty and ancient perfume artistry. Using nature’s own ingredients, their perfumes evolve beautifully on your skin, stimulate the senses and become your own, making it a daily gesture of self love you carry with you throughout the day. Read more here.

Vind den nye GERAIN duft fra Porcelain Perfumery

Værdi á 2.800 DKK. The Nordic AI & Metaverse Summit is a conference that aims to bring together Nordic Business leaders and frontrunners to explore how the Metaverse, AI, and emerging technologies, in general, might impact our future from both a commercial and consumer standpoint.

Vind en billet til Nordic AI & Metaverse Summit 2025

Værdi á 733 DKK Odense Marcipan blev etableret i 1909 og er i dag verdens førende producent indenfor marcipan og marcipanrelaterede produkter. Virksomheden er at finde på alle markeder, hvor marcipan anvendes, og er det største mærke i alle de skandinaviske lande. Læs meget mere her.

Vind produkter fra Odense Marcipan

Vinder af månedskonkurrencen


Her kan du se om du - eller din kollega - mon er blevet den heldige vinder. 

April 2024:

  • Nicoline Dagnø.
    Den heldige vinder af udendørspuder fra Fossflakes.

Maj 2024:

  • Tine Lassen
    Den heldige vinder af et gavekort til Australian Bodycare.

Juni 2024:

Juli 2024:

August 2024:

September 2024:

Oktober 2024:

November 2024:

December 2024: