e-commerce i organisationen

E-commerce er et vækstspor for danske virksomheder, uanset om de sælger business-to-business, business-to-consumer eller direct-to-consumer. Det skaber nye muligheder, men rummer også udfordringer - og for mange virksomheder er det et paradigmeskifte og en transformation af forretningen

Webinar - Forandringsledelse med e-commerce

Få succes med digitalisering

Digitalisering er en kæmpe forandring for organisationen. Nye opgaver og adfærd følger i kølvandet på enhver digitaliseringsstrategi. Faktisk er strategiens succes ofte direkte afhængig af, at medarbejdere og ledere gør tingene på en ny måde. Så hvordan får du folk med ombord og reducerer risikoen for, at din strategi ikke realiseres?

Lær fra en ekspert

Pia er en af Danmarks dygtigste til forandringsledelse. Hun er belønnet med CPH Change Award i 2019 for hendes arbejde med opbygningen af Change Management som strategisk kompetence i Københavns Lufthavne A/S. Pia har som chef og leder i den finansielle sektor arbejdet med bl.a. digitalisering og påvirkningerne på organisation og mennesker. Hun stiftede i 2020 Villau Consulting og har siden hjulpet virksomheder som Ørsted, DSB og Sund og Bælt med at skabe succesfulde forandringer.

Seneste nyheder

Talentfaktor i e-commerce: Mangel på kvindelige rollemodeller

Lyt til podcast her

Få e-commerce nyheder

Følg med her
Mie Bilberg

Mie Bilberg

Chefkonsulent

Büsra Kesenel

Büsra Kesenel

Konsulent

Naja Lind Rasmussen

Naja Lind Rasmussen

Chefkonsulent

Roger Courage Matthisen

Roger Courage Matthisen

Chefkonsulent