2. Søg inspiration

De avancerede digitale teknologier og de muligheder, som de åbner op for, ændre sig med hastige skridt - defor er det vigtigt, at søge inspiration.

Og en grund til, at du og din virksomhed ikke er kommet i gang med digitalisering, er måske, at du ikke har overblik over, hvad der er muligt, og hvad der er relevant for din forretning. Der er mange måder og steder at søge inspiration: Konferencer, webinarer og artikler. Når du søger inspiration til digitalisering, anbefaler vi, at du søger inspiration bredt, og både søger inspiration til digitalisering af din forretnings kerneydelser, men også i støttefunktionerne og administrationen.

Lad dig inspirerer af andre brancher og virksomheder, som ikke ligner din, men som er meget digitale.Hvad er det de gør, som I måske kan lade jer inspirere af?

   

Refleksionsspørgsmål

Som et led i at søge inspiration anbefaler vi, at du stiller dig selv følgende spørgsmål. 

1. Hvad er muligt?
Mulighederne med de digitale teknologier rykker sig hurtigt - og det, som ikke var muligt for kun et par år tilbage, er idag muligt og nemt tilgængeligt. 
Søg inspiration på teknologi- og digitaliseringskonferencer, besøg dit nærmeste Fablab (Eng. Fabrication Lab) eller noget helt tredje. 
Det vigtigste er, at dit blik for teknologiernes muligheder bliver større. 

2. Hvad har andre gjort?
Mange virksomheder er allerede i gang, og måske andre virksomheder har haft samme udfordringer eller ønsker som dig. Hvad har de gjort? 
Søg også gerne inspiration hos virksomheder, som ikke nødvendigvis ligner din eller med samme udfordringer - måske de alligevel kan inspirere og udvide din horisont. 

3. Hvad ved vi allerede?
Hvad har I af data - især kundedata - som kan være til inspiration for mulige steder i jeres forretning, hvor der skal digitaliseres? 

Næste trin

Læs mere om, hvordan du kan gribe digitaliseringen an.

Gå til næste trin
Peter Larsen

Peter Larsen

Chef for Virksomhedsudvikling

Johan Stauner Bill

Johan Stauner Bill

Studentermedarbejder

Relateret indhold