Kære medlemmer. DI Docs kører ustabilt, I kan derfor få fejlmeddelelser ved oprettelse. Vi arbejder på en løsning.

Cases

Gå på opdagelse i en række vidt forskellige biodiversitetstiltag foretaget af virksomheder inden for mange forskellige sektorer.

Caseliste

HOFOR: Bidrager til klimatilpasning og biodiversitet i byen

HOFORs arbejde med klimasikring og grønne løsninger forener vild natur og et planlagt, kontrolleret bybillede. Begrebet ”bynatur” er blevet et hverdagsbegreb i byplanlægningen, som skal sikre at biodiversitet og klimatilpasning går hånd i hånd.

AQUA Akvarium & Dyrepark: Et naturformidlende læringscenter

AQUA Akvarium & Dyrepark har haft biodiversitet som hovedprioritet gennem 30 år. Det har udmøntet sig i projekter både i og udenfor parken omhandlende aktiv naturbevaring, vidensdeling og et samspil mellem biodiversitet og bæredygtighed.

SLA A/S: Naturpositive strategier og design

SLA er et interdisciplinært, natur-baseret design studio. Det betyder, at der bag virksomheden står et team hvis specialiseringer spænder bredt – fra biologer, planteeksperter, skovingeniører og antropologer til designere, arkitekter og lysdesignere.

Ørsted: Energiudbygning i balance med naturen

Ørsted arbejder målrettet med at finde måder, hvorpå den grønne energi kan udbygges i balance med naturen og de store antal af økosystemer, deres havvindmøller interagerer med.

Gl. Vindinge: DI’s hotel og konferencecenter med biodiversitet som en del af besøget

Gl. Vindinge hotel og konferencecenter i Nyborg på Fyn er et moderne konferencecenter, der har formået at gøre deres biodiversitetstiltag til en integreret del af besøget.

KLS PurePrint: Vil være Danmarks grønneste trykkeri

KLS PurePrint A/S har en ambition om at være verdens grønneste og mest bæredygtige trykkeri. Det skal ske gennem målrettet og strømlinet anvendelse af den cirkulære tankegang, Cradle to Cradle og FN’s Verdensmål.