DI i USA

Få hjælp til opstart af virksomhed i USA, det amerikanske marked og eksportrådgivning hos DI USA. Vi hjælper danske virksomheder med alt fra eksportmarkeder og markedsundersøgelser til interessevaretagelse.

Kontakt os
 1. Markedsundersøgelse

  Få afdækket potentialet for din ny virksomhed i USA og eksport til USA med større indsigt i eksempelvis markedsmuligheder, kunder, konkurrenter, leverandører, regulering eller andet, der er relevant for din virksomhed.

 2. Partnersøgning

  Begynd din eksport eller ny virksomhed i USA med den rigtige partner, som har potentialet til at vækste og støtte jeres forretning i USA. Fra distributør til konsulent hjælper DI USA med at matche jeres behov.

 3. Besøg

  Få skræddersyet en tur til USA og mød aktører, der er afgørende for at udvikle ny virksomhed i USA eller eksport til USA. Vi kan være din vært og sørge for både indhold og praktik.

 4. Events

  DI USA kan hjælpe jer med at afholde events og sikre øget eksponering af din virksomhed overfor centrale aktører ved eksport til USA eller opstart af virksomhed i USA.

 5. Selskabsadministration

  Få hjælp til at planlægge opstart af datterselskab for din virksomhed i USA og få adgang til dedikerede advokater, accountants og banker. DI USA tilbyder danske virksomheder en virtuel repræsentationsmodel, der gør det muligt at skalere jeres forretning hurtigt og effektivt, og med hjælp fra DI USA reduceres kompleksiteten.

 6. Finansiering

  Eksport til USA? Vi kan bistå din virksomhed i at afsøge mulighederne for ekstern finansiering – for eksempel gennem EKF Green Accelerator eller NOPEF - til at understøtte jeres eksporteventyr til USA.

 7. Netværk

  Bliv en del af noget større – DI USA faciliterer en række forskellige sektor-specifikke netværk, hvor du kan få adgang til kompetent sparring med ligesindede og få løbende inspiration til jeres USA aktiviteter. Fra eksport til opstart af virksomhed.

 8. Innovation

  DI USA er stærkt involveret i nogle af New Yorks mest innovative miljøer, hvor vi har samarbejder med universiteter og start-ups. Vi bistår derfor din virksomhed med at udnytte disse miljøer og dermed gøre det muligt for dig at være på forkant med at skabe nye innovative løsninger til dine kunder.

Seneste nyheder fra USA

Thomas Høgh Henriksen

Thomas Høgh Henriksen

General Manager, US

Imke Myrick

Imke Myrick

Senior Project Manager

Malte Jessen

Malte Jessen

Business Development Manager

Hibah El-Jarayhi

Hibah El-Jarayhi

Intern

Rebekka Kristine Voldstedlund

Rebekka Kristine Voldstedlund

Intern