Styrk din eksport af energieffektive løsninger til USA

Læs mere om DI's  nye aktiviteter og rådgivningstilbud til din virksomhed

Accelerer din eksport

Det er DI’s fornemste opgave at ruste vores medlemmer til lettere og mere effektivt at skabe resultater internationalt og kontinuerligt sikre øget salg. COVID-19 epidemien har det seneste år sat utallige danske virksomheder under pres – et pres som ikke forventes at forsvinde lige foreløbig. Derfor har DI søsat et nyt stort projekt, som skal understøtte den danske eksport af energieffektive løsninger til USA, gennem en lang række forskellige aktiviteter og medlemstilbud.

Alle aktiviteter skal guide dig og din virksomhed tættere på den næste eksportordre og sikre effektiv sparring på presserende eksportudfordringer. Nedenfor kan du få et overblik over de mange spændende tilbud.

New York har en challenge til dig

Sæt turbo på din eksport gennem nyt stort udbud

For at nå New Yorks ambitiøse klimamål, har New York State Energy Research and Development Authority (NYSERDA) og ti af New Yorks største bygningsejere indstillet sigtet mod Danmark og danske virksomheder, når de skal investere over $50 mio. i morgendagens retrofit-projekter.

NYSERDA og bygningsejerne leder efter innovative teknologier og viden, som kan bidrage til at nedsætte CO2 udslippet fra de ikoniske højhuse på Manhattan. Dansk Industri har netop underskrevet en samarbejdsaftale med NYSERDA, som giver danske virksomheder et vigtigt forspring i konkurrencen om udbuddet Empire Building Challenge, og du er inviteret til at deltage.

Cases og nyheder

ROCKWOOLs nordamerikanske direktør: kig til byer og delstater i USA

Beslutningstagere i Boston, New York, Chicago og andre storbyer kender Danmark og vil gerne høre om vores løsninger, oplever Rory Moss, præsident for ROCKWOOLs nordamerikanske aktiviteter.

Nyt DI netværk skal accelerere eksporten af danske energieffektive løsninger til byggeriet i USA

DI har etableret et nyt eksportnetværk for at understøtte og styrke dansk eksport til USA på den korte sigt og den 13. april kunne DI byde ti ambitiøse virksomheder velkommen i gruppen til netværkets første møde.

New York slår dørene op for danske virksomheder

Ti af New Yorks største bygherrer sætter bæredygtige renoveringsprojekter i udbud for 50 millioner dollar i 2021. En ny samarbejdsaftale åbner døre for danske virksomheder. Læs mere om, hvordan du kommer i betragtning.

ROCKWOOL – Grønt narrativ giver nye forretningsmuligheder i New York

Som en del af DI’s kontor i New York har ROCKWOOL fået muligheden for at positionere virksomhedens miljøvenlige produkter og løsninger overfor relevante beslutningstagere som en del af det kollektive grønne og danske narrativ.

Løvens hule i New York: Danske klimaløsninger i finalen

Tre danske virksomheder har kvalificeret sig til finalen i en international konkurrence om at levere de bedste klimaløsninger til New York City. Ifølge konsulentvirksomheden Rambøll er det et perfekt udstillingsvindue.

Open Innovation Call leads the way to the US market for Danish NOVENCO Building & Industry

Participation in the Access Cities Open Innovation Call in September 2019 has opened new doors to the US market for NOVENCO Building & Industry, a leading Danish manufacturer of highly efficient ventilation fans and systems. Today, NOVENCO is in dialogue with two City Agencies in New York City to discuss how their highly efficient products can be used in public buildings across town.

New York har en challenge til dig

For at nå New Yorks ambitiøse klimamål, har New York State Energy Research and Development Authority (NYSERDA) og ti af New Yorks største bygningsejere indstillet sigtet mod Danmark og danske virksomheder, når de skal investere over $50 mio. i morgendagens retrofit-projekter.

Dansk erhvervsliv lægger grønne byggesten til fremtidens New York

Inden for de næste år skal en række ikoniske bygninger i USA’s toneangivne metropol New York gennem en omfattende grøn renovering. Ti af statens største bygherrer sætter bæredygtige renoveringsprojekter i udbud for 50 millioner dollar i 2021. Tirsdag underskrev DI en samarbejdsaftale NYSERDA, der åbner døre for danske virksomheder, der kan vinde enorme eksportordrer og sætte turbo på den grønne omstilling.

Danske løsninger sætter retningen for den grønne omstilling i USA – Se eller gense DI’s US Climate Action Week event

I forbindelse med Bidens Leaders Summit, afholdt DI i samarbejde med ROCKWOOL International – og som del af US Climate Action Week – et virtuelt og transatlantisk event for at kaste lys over debatten om byggesektorens rolle i den grønne genopretning af økonomien og den grønne omstilling i USA.

Nyt netværk: styrk din eksport af energieffektive løsninger til USA

Renovering af den eksisterende bygningsmasse står højt på agendaen på tværs af stater og byer i USA, hvor progressiv lovgivning skaber nye markedsmuligheder for danske virksomheder. Dansk Industri har etableret et nyt netværk, der skal styrke medlemmernes eksport af energieffektive løsninger til byggesektoren i USA, ved at bringe medlemmerne helt tæt på de amerikanske kunder.

New York: USA’s største retrofit marked for danske virksomheder?

Progressiv lovgivning og gigantisk investeringer er lig med store markedsmuligheder for danske virksomheder i New York. Danske erfaringer, viden og løsninger er i høj kurs for at løse presserende klimaudfordringer i rekordfart.

Mille Munksgaard

Mille Munksgaard

Consultant

Cases og nyheder