Mexico

Få fodfæste på det mexicanske marked med konsulentbistand, nyheder og information om relevante konferencer, seminarer, fremstød og messer.

Sådan hjælper vi jer i Mexico

Mexico står til at blive den syvende største økonomi i verden inden 2020. Med stabile makroøkonomiske forhold, en strategisk geografisk placering og fokus på vækst og grøn omlægning af økonomien er det mexicanske marked attraktivt og tilgængeligt med gode afsætningsmuligheder for danske virksomheder.
 
Vigtige og interessante sektorer i Mexico er: Energi, Sundhed, Olie & Gas, Fødevarer og Landbrug. Den mexicanske sundhedssektor er den 2. største i Latinamerika.
Samarbejdspartner i Mexico

Energy Delphos er DI's samarbejdspartner i Mexico. Virksomheden har  erfaring og kompetencer indenfor især energisektoren, men også en udbredt erfaring med at assistere skandinaviske virksomheder i Mexico.

Vi rådgiver dig

DI er med jer gennem hele internationaliseringsrejsen.

Vores strategiske løsninger sikrer den korteste og mest optimale vej til succes for din virksomhed. Alle vores løsninger er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Udover DI's medlemsservice, tilbyder vi forskellige ydelser til hvert trin, uanset hvor i processen jeres virksomhed befinder sig.

Tag fat i os

Kontakt DI i Mexico

Mexico City

Telefon:+45 33774793
Åbningstider:

Se kontor
Per Ulrik Galindo Andersen

Per Ulrik Galindo Andersen

Chefkonsulent

Jeppe Falck

Jeppe Falck

Seniorchefkonsulent