Vi rådgiver dig Cases

NOVENCO Building & Industry's amerikanske drøm

I 2019 deltog danske NOVENCO Building & Industry i et innovationskald som del af den globale alliance for bæredygtige byer, Access Cities, hvor flere af DI’s internationale kontorer er partnere i herunder DI’s kontor i New York. Innovationskaldet var startskuddet for NOVENCO’s indtræden på det amerikanske marked, der senere blev understøttet af individuel rådgivning fra DI’s kontor i New York.

Udfordring: USA er som verdens største marked også et af de mest komplekse markeder.

Som led i NOVENCO’s deltagelse i Access Cities innovationskaldet, var udfordringen for NOVENCO at tilegne sig den nødvendige markedsindsigt og partnere i USA for at opnå størst vækstpotentiale.

Læs mere om Access Cities og se åbne innovationskald her.

Løsning: En partnerskabs- og distributør analyse.

For at opnå markedsindsigt udviklede DI’s kontor i USA to analyser, der tilsammen skulle sikre NOVENCO en god og sikker markedsetablering i USA. Her blev løsningen en partnerskabs- og distributør analyse svaret på NOVENCO’s udfordring. DI’s kontor i USA kunne her præsentere de geografiske områder, som er længst fremme i forhold til energieffektivisering af bygninger i USA og de amerikanske byer, der har det største potentiale for afsætning af NOVENCO’s produkter, samt en lang række potentielle distributører indenfor disse områder, der matcher de parametre NOVENCO vægter højt i en fremtidig partner.

Resultat: NOVENCO’s amerikanske drøm.  

NOVENCO er i dag tættere på at udleve deres amerikanske drøm end nogensinde før. Som et resultat af virksomhedens deltagelse i innovationskaldet og den individuelle rådgivning fra DI’s kontor i USA, har NOVENCO både fået større indsigt i det amerikanske marked samtidigt med, at virksomheden i øjeblikket er i tæt dialog med flere offentlige myndigheder i New York om, hvordan deres produkter kan benyttes i offentlige bygninger i New York.

John Boss, Senior Product Manager, NOVENCO Building & Industry til Access Cities innovationskaldet i 2019.

Om NOVENCO Building & Industry

NOVENCO Building & Industry (NOVENCO) er en del af SHAKO Group, som er specialiseret indenfor ventilering. NOVENCO er en global leder indenfor udvikling, fremstilling og distribution af højeffektive og energivenlige ventilations produkter og systemer til bygninger i hele verden, herunder offentlige, kommercielle, industri og beboelse. NOVENCO har kontorer i Danmark, Holland, England, Tyskland, Indien og Singapore.

Læs mere om NOVENCO Building & Industry på virksomhedens hjemmeside.

Det hjalp DI USA med:

  • En oversigt over relevante market drivers for NOVENCO.
  • Udvælgelse af potentielle distributører for NOVENCO i det nordøstlige USA.
  • Opsætning af møder mellem NOVENCO og potentielle partnere.
  • Support og sparringspartner for NOVENCO i deres dialog med de offentlige myndigheder i New York.
Mille Munksgaard

Mille Munksgaard

Consultant