01.10.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Er du en dansk SMV og leverandør af Smart City løsninger? Så er det nu - USA kalder!

Drømmer du om at eksportere til USA? Er du nysgerrig på hvilke afsætningsmuligheder der er for din virksomhed på det amerikanske marked? Eller drømmer du om at afprøve dine afsætningsmuligheder i USA uden at risikere hele butikken? Så er dette program måske noget for dig!

DI’s kontor i USA og Gate 21 har i samarbejdet med en gruppe af New York-baserede problemejere identificeret en lokal udfordring, som de sammen søger danske løsninger til. Som dansk virksomhed, kan du kvit og frit deltage i programmet, som består af en inspirations- og workshop dag, hvor du får indsigt i dine konkrete afsætningsmuligheder i New York og USA, men hvor vi også arbejder med den konkrete udfordring og forsøger at komme op med det bedste løsninger. Krøllen på halen er, at alle deltagerne i programmet får mulighed for, at pitche deres løsninger overfor et panel af private og offentlige amerikanske indkøbere, til den store virtuelle pitch event.

Program

Smart cities er ikke kun et spørgsmål om at skabe ressourceeffektive og bæredygtige byer med et højt serviceniveau. Det tredje ben i en by som New York omhandler i høj grad livskvaliteten blandt indbyggerne, hvor en tematik som tryghed står højt på agendaen. En måde, hvorpå New York holder sig opdateret med de nyeste tendenser og løsninger er ved at beskrive deres challenges (udfordringer), med henblik på at invitere eksterne interessenter ind i maskinrummet for at give deres bud på, hvordan disse udfordringer kan løses.

Dette program er et konkret eksempel på et sådant challenge samarbejde, hvor en konkret er udfordringer er blevet identificeret på 12th Street i Long Island City i NYC. Sammen med   VOREA Group,   Long Island City Partnership   and   International Nighttime Design Initiative, søger DI og   Gate 21  nu danske virksomheder som kan komme med en eller flere konkrete løsninger til udfordringen.

Programmet er delt op i to dele:

Inspirationsdag og workshop

Tidspunkt: 3. november 2020, kl. 9-17 Lokation: DOLL Living Lab, Naverland 2, Glostrup

Pitch event

Tidspunkt: 30. november 2020, kl. 14-16 Lokation: State of Green, Vesterbrogade 1, København V

Vejledninger

Se hele programmet

KLIK HER

Hvem kan tilmelde sig?

Programmet er åbent for danske SMV’er, som leverer og producerer Smart City løsninger. Tilmeld din virksomhed her

Hvad koster det?

Deltagelse i programmet er gratis. Programmet er finansieret af Industriens Fond gennem projektet Access Cities.

Arrangører

Programmet er udviklet af DI’s kontor i New York, Gate21, Smart City Cluster og Access Cities.

Spørgsmål? Kontakt Mille Munksgaard på  mimu@di.dk  eller +45 2077 0611.