22.03.21 Vi rådgiver dig Nyheder

The NYC-CPH Dual Urban Water Vision challenge

KALDER ALLE DANSKE VANDVIRKSOMHEDER!

Er du en dansk vandvirksomhed med viden og ideer indenfor håndtering af stormvand? Er du innovativ, nysgerrig og idérig på fremtidens byer og hvordan man bedst muligt kan optimere deres vandinfrastruktur? Så kan du nu deltage i innovationskaldet ”The NYC-CPH Dual Urban Water Vision challenge” hvor København og New York går sammen om at finde en løsning til netop deres udfordringer.

I februar lancerede New York og Københavns Kommune innovationskaldet The NYC-CPH Dual Urban Water Vision challenge. Innovationskaldet har til formål at udvikle ideer/løsninger der kan hjælpe byerne med at håndtere de stigende klimaudfordringer de står overfor.

Både New York og København har været hårdt ramt af klimaforandringer, og oplever oftere og kraftigere nedbør i form af storme og skybrud. Der er derfor en forhøjet efterspørgsel på ideer og løsninger der kan håndtere netop dette, og hjælpe byerne med at blive mere modstandsdygtige overfor fremtidens klimaforandringer.

Med dette innovationskald søger de nu virksomheder der besidder den know-how og innovative tilgang der kan være med til at løse deres problemer. Innovationskaldet søger især løsninger indenfor håndtering af storm vand, hvor at storm vand ikke ses som en udfordring men i stedet som en brugbar ressource der kan være med til at fremme byens natur og økosystemer.

Innovative danske virksomheder

Er du en dansk virksomhed der arbejder med vand, og som er innovativ og idérig, er dette den perfekte platform for dig at tappe ind i. København og New York er på udkig efter virksomheder, i alle størrelser og ”aldre” og der vil som led i dette innovationskald være to forberedende workshops i april hvor du som virksomhed har mulighed for i samarbejde med andre deltagende virksomheder at sparre, diskutere og udvikle potentielle løsninger. Efterfulgt af de to workshops vil der blive afholdt et pitchevent, hvor I som virksomhed vil få mulighed for at pitche jeres ide til et dommerpanel.

Dommerpanelet vil bestå af beslutningstagere fra New York og København, og er din mulighed for at deltage i et potentielt springbræt til et hav af muligheder for at samarbejde fremadrettet med de to byer. Uanset størrelse og erfaring, opfordrer vi alle virksomheder indenfor vand til at ansøge.  


Deadline for at søge om deltagelse til de forberedende workshops er d. 12 april, og skal gøres her:

Forberedende workshops

Søg her

For at læse mere om innovationskaldet, og hvilke udfordringer byerne står overfor, tryk her:

Aim of innovation call

Læs mere

 

Denne udfordring af bragt til dig af Clean Cluster, Dansk Industri’s kontor i USA, Københavns Kommune og the New York City Department of Environmental Protection og er skabt i samarbejde med Access Cities programmet.

Natalie Nolte

Natalie Nolte

Project Manager

Relateret indhold