09.08.21 Vi rådgiver dig Nyheder

New York Climate Week 2021: Danske løsninger i høj kurs

Den 21.-27. september finder to af verdens største klimaevents, Climate Week og FN’s generalforsamling sted i New York City, hvor begge aktiviteter  igen i år vil være virtuelle og det åbner nye muligheder for danske virksomheder. DI og State of Green inviterer igen i år alle danske virksomheder til at deltage i klimaugen, lade sig inspirere, præge debatten og undersøge nye spændende afsætningsmuligheder i USA.

Klimaugen er de seneste år vokset massivt i størrelse og betydning. Ugen samler hvert år flere tusind klimaeksperter, politiske beslutningstagere og erhvervsledere fra hele verden, for at drøfte global bæredygtighed. Det sker i år ved store såvel som små virtuelle events, debatter og workshops – alle med det formål at drøfte, hvordan regeringer og virksomheder kan gøre mere for at hjælpe den grønne omstilling på vej. DI er for ottende år aktive under klimaugen for at bane vejen for danske virksomheder til et spændende virtuelt event. Med mere end 1000 tilmeldte deltagere til forrige års event, er ambitionerne for årets danske klimauge event kun blevet større.

Tirsdag den 21. september 2021 inviterer DI’s kontor i New York, State of Green og New York State Energy Research and Development Authority (NYSERDA) til Climate Week eventen: Toward 2030: From Climate Policy to Climate Action, i samarbejde med ledende amerikanske aktører, og du er inviteret med. Læs mere og tilmeld dig HER.

Med en perlerække af danske og amerikanske virksomhedsledere, politikere og inspirerende personer fra Danmark og USA, sættes der fokus på muligheder og hvordan transatlantiske partnerskaber kan accelerere den grønne omstilling i New York. Til det virtuelle event kan du blandt andet møde:

 • Andrew Kessler, President, NY Green Bank
 • Dan Egan, Vice President, Vornado Realty Trust
 • Danielle Merfeld, VP og CTO, Generel Electric (GE)
 • Doreen Harris, CEO og President, NYSERDA
 • Finn Mortensen, Executive Director, State of Green
 • John Galyen, President, Danfoss North America
 • John Lochner, VP Innovation, NYSERDA
 • Lars Sandahl Sørensen, CEO og Director General, DI – Dansk Industri
 • Rory Moss, President, ROCKWOOL North America
 • Torben Möger Pedersen, CEO, PensionDanmark

Danske virksomheder har knækket koden

New York Climate Week er verdens største klimauge og et årligt højdepunkt for en lang række grønne, danske virksomheder og med god grund. Under klimaugen bliver grøn og bæredygtig omstilling drøftet både virtuelt og fysisk på tværs af byen, og her er virksomheder i den grad en del af løsningen. Grøn viden er i høj kurs og klimaugen er et unikt udstillingsvindue for danske virksomheder, for bæredygtige byer starter med bæredygtige løsninger. Mange danske virksomheder har knækket koden til hvordan løsninger kan tilpasses og kopieres i nye markeder, med fokus på at skræddersy løsninger til en bys specifikke behov.

DI og State of Green inviterer til virtuelt klimauge event

Læs mere om eventet og tilmeld dig her.

 

DI i USA

Som Danmarks største og mest internationale erhvervsorganisation har DI været til stede i USA i mere end 10 år og vores mission er at bidrage til at DI's medlemmer opnår succes i USA. DI USA tilbyder en lang række services og kan bl.a. bistå din virksomhed med etablering i USA, strategisk forretningsudvikling og politisk interessevaretagelse. DI's kontorer i New York og Washington D.C. har mange års erfaring som strategisk sparringspartner for danske virksomheder i USA og gennem vores lokale tilstedeværelse, store netværk og opsøgende arbejde kan vi generere resultater, der kan mærkes på bundlinjen

Læs mere om DI i USA
Mads Engel Pedersen
Skrevet af:

Mads Engel Pedersen

Louis Funder

Louis Funder

General Manager, US

 • Direkte +45 3377 3784
 • Mobil +12028132276
 • E-mail lfk@di.dk

Relateret indhold