28.09.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Fem grunde til at tage på inspirationstur til New York City

USA er verdens største økonomi og verdens andet største e-commerce marked – kun overgået af Kina. Det gør det amerikanske marked lukrativt for en dansk virksomhed, både fordi der er gode afsætningsmuligheder og efterspørgsel på danske produkter.

Når vi skal inspireres, vender vi ofte blikket mod vest. Vi har gennem mange år lært, at trends og udvikling rammer det amerikanske marked først, hvilket giver os fordele ved at have tid til forberedelse i Europa - og dette gælder også det voksende e-Commerce markede.

E-commerce er særdeles skalerbart, og mestrer man disciplinen, er e-commerce også en nem måde at nå nye kunder på nye markeder. Dansk Industri har i mange år hjulpet danske virksomheder i USA, og nu inviterer DI's kontor New York i samarbejde med Udenrigsministeriets Trade Council dig på studietur og en eCom Masterclass til USA’s e-commerce epicenter, New York City, hvor fashion, beauty og lifestyle møder start-up tech, big tech og corporate America. Vi skal besøge førende spillere inden for e-commerce platforme og få indsigt i, hvad der venter forude indenfor salg, markedsføring og logistik i e-commerce verdenen.

Herunder giver vi dig fem gode grunde til, hvorfor du skal med på eCom Masterclass og inspirationstur tur til New York City den 30. januar til 2. februar 2023.

  1. USA hører til de ti hurtigst voksende markeder på online detail-salg. Det gør det nemmere at komme ind på det amerikanske marked, men svære for den der ikke mestrer e-commerce. Derfor skal du med for at lære af de bedste.
  2. De amerikanske forbrugere er frontløbere i adoptionen af nye shopping-teknologier. Få et kig i krystalkuglen, og se hvad sker nu i NYC og forstå, hvad fremtiden bringer i Europa.
  3. USA er verdens største økonomi. Forstå handelsdynamikken bedre ved at opleve på egen hånd hvad der sker lige nu i den mest folkerige, moderne og pulserende amerikanske by.
  4. USA er Danmarks største eksportmarked. Derfor er det et vigtigt marked for en dansk virksomhed, med internationale ambitioner, at kende markedet godt
  5. Mød på denne tur lokale partnere og få et netværk, der kan hjælpe dig med vækst og udvikling på det amerikanske marked.

Hvad er der ellers at sige – ”start spreding the news, we are leaving for the big A”…

Læs mere og tilmeld dig her: eCom Masterclass

DI USA

DI har siden 2014 været fysisk tilstedeværende i New York og Washington D.C. DI USA er også kendt som Danish Cleantech Hub, der assisterer det grønne Danmark i en konstruktion af et offentlig-privat samarbejde, som både virksomheder, offentlige myndigheder og institutioner kan benytte. DI USA tilbyder at skabe grundlag for beslutninger på det amerikanske marked, og kan hjælpe med alt fra markeds- og kundeforståelse, udarbejdelse af forretningsplaner eller hjælp til at identificere den rette partner for din virksomhed.

Du kan læse mere om DI’s arbejde i USA, og hvordan kontoret kan assistere dig i din virksomheds internationaliseringseventyr på di.dk/usa 

Mie Bilberg

Mie Bilberg

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3379
  • Mobil +45 2119 3403
  • E-mail mlbi@di.dk

Relateret indhold