DI i Washington D.C.

Meget af den lovgivning, der sætter rammerne for danske virksomheders muligheder i USA, udspringer fra magtens centrum i Washington D.C. Det kan handle om handelspolitiske tiltag som sanktioner og told, eller om energi- og klimapolitik. Det er nogle af de områder, som DI’s kontor i Washington, D.C. arbejder med.

Det amerikanske marked

Et stærkt transatlantisk forhold er afgørende for Danmark – især når det kommer til handel. USA er Danmarks største eksportmarked uden for Europa, og det gør landet til en vigtig partner for danske virksomheder.

Danske virksomheder har stor appetit på det amerikanske marked, og de investerer gerne i det. Samtidig efterspørger USA varer inden for sektorer, hvor Danmark har betydelige styrkepositioner – bl.a. når det kommer til varer og tjenesteydelser inden for sundhedssektoren, energi og miljø, shipping, forsvarsindustrien og fødevarer.

DI i USA

Fra en placering i Washington, D.C. er DI tæt på de politiske aktiviteter i USA – herunder tæt kontakt til den danske ambassade, DI's søsterorganisationer, tænketanke og øvrige internationale organisationer.

Foto: GettyImages

Har din virksomhed brug for indsigt eller hjælp?

Som dansk virksomhed kan det være svært at vurdere det egentlige potentiale på det amerikanske marked. DI’s politiske kontor i Washington D.C. er til rådighed – både for virksomheder, der drømmer om markedsadgang, og for dem, der allerede eksporterer til USA.

Kontakt DI’s kontor i Washington, D.C. for eksempelvis at høre nærmere om:

  • Rådgivning om adgang til det amerikanske marked
  • Rådgivning om gældende lovgivning
  • Rådgivning om etablering på det amerikanske marked
  • Danish CleanTech Hub og mulighederne for dansk clean tech i New York City

Download

Hent publikationen om Danmarks handelsrelation med USA, eller se det MIT-Denmark Program, som forbinder dansk erhvervsliv med et af verdens førende tekniske universiteter i USA.

Denmark in the US MIT-Denmark Program

DI i Washington

3200 Whitehaven St. NW,
Washington, D.C., 20008
USA

Telefon:+1 202 813 2276
Åbningstider:8.00-17.00

Se DI's øvrige kontorer
Louis Funder

Louis Funder

General Manager, US

DI Mener