Landia - Biogas og spildevandsrensning i Kina

Med DI's Own Man In China-koncept fik Landia en erfaren lokal repræsentant, der hjalp med at styrke virksomhedens tilstedeværelse på det kinesiske marked.

Udfordringen: Yderligere repræsentation på det kinesiske marked

Landia havde erfaring med Kina gennem et par projekter, og de var repræsenteret på markedet via en agent. Landia ønskede imidlertid at styrke tilstedeværelsen på det kinesiske marked yderligere.

Løsningen: Erfarne Danny Zhang træder til

Juli 2011 besluttede Landia at gå ind i Kina med Own Man in China-løsningen. DI's kontor i Kina ansatte 36-årige Danny Zhang  til at arbejde for Landia. Med 12 års brancheerfaring er Danny Zhang et stærkt udgangspunkt at have for at opdyrke salget af Landias løsninger indenfor særligt biogas- og spildevandsrensning på det kinesiske marked. Et marked, der udgør en potentiel guldgrube i Kina, men også et marked, hvor lokal kultur- og markedsforståelse er nødvendig – der var med andre ord brug for en kinesisk sælger.

DI’s kontor i Kina ansætter medarbejderen under deres forretningslicens og tager sig af HR, løn og de administrative byrder, som følger med forretningsaktivitet i Kina.

Resultatet: Egen repræsentant sikrer større kundebase

Landia er i dag ved at opbygge en stadig større kundebase i Kina. Fokus er at opbygge tætte relationer til nye og eksisterende samarbejdspartnere, hvilket i højere grad er muligt efter at virksomheden har fået deres egen repræsentant i landet. 

Samarbejdet med DI gør, at vi kan komme hurtigt i gang og fokusere på at opbygge vores forretning i Kina. Vi oplever en stor tryghed i Own Man In China-konceptet, og har en god forbindelse med vores kinesiske medarbejder i form af daglig supervision og coaching fra den danske kontorleder. Sales Manager, Thorkild Maagaard, Landia A/S

Med DI's Own Man In China-koncept fik Landia en erfaren lokal repræsentant, der hjalp med at styrke virksomhedens tilstedeværelse på det kinesiske marked.

Foto: Landia

Om  landia

Landia er et familieejet aktieselskab med hovedsæde i Lem Stationsby, Vestjylland. Landia producerer bl.a. pumper til biogas- og spildevandsanlæg. I 2012 udgjorde eksporten mere end 75% af Landias totale omsætning, med en fortsat stor vækst i efterspørgslen på eksportmarkederne.


Læs mere om Landia på virksomhedens hjemmeside

Det hjalp DI med:

  • Kendskab til det kinesiske marked.
  • Indsigt i kinesisk virksomhedslovgivning.
  • Kontakt til kinesiske myndigheder.
  • Own Man In in China
Glen Mikkelsen

Glen Mikkelsen

General Manager, China

  • Direkte +45 3377 3972
  • Mobil +86 139 1778 4076
  • E-mail glmi@di.dk

Relateret indhold