Andersen Furniture – En fremtid i Indien

Med DI i Mumbai fandt Andersen Furniture den rigtige partner i Indien, der kunne hjælpe med eksporten til et af verdens hurtigst voksende markeder.

Udfordring: Tungt bureaukrati der er svært at gennemskue

Med mere end 100 års erfaring inden for møbelindustrien i Danmark og med succesful international tilstedeværelse, så Andersen Furniture potentiale i at udvide til det indiske marked, hvor der er stor efterspørgsel efter Skandinavisk kvalitet og design.

Andersen Furniture stod dog overfor en række udfordringer: Først var det svært at finde den rette type partner, men også at gennemskue hvilket set-up de skulle have i Indien, var svært.

Løsning: DI’s rådgivning og partnersøgning

Med DI’s indiske kontor i Mumbai, samt deres viden og praktiske erfaring med det indiske marked, kunne DI India vejlede og rådgive Andersen Furniture, og hjælpe dem med at gennemskue det komplekse indiske marked.

Baseret på Andersen Furniture’s kriterier, gennemsøgte DI’s kontor i Mumbai det indiske marked og fandt 3-5 højt potentielle indiske partnere. DI India arrangerede herefter møder i Indien hvor Andersen Furniture kunne møde deres potentielle partner face-to-face, med support fra DI ansatte i Indien. 

Under tæt samarbejde med kontoret i Indien, blev den helt rigtige partner fundet på baggrund af Andersen Furnitures kriterier, og det rette set-up blev aftalt.

Resultat: Hurtig adgang til det indiske marked

Med få ressourcer investeret i processen, kunne Andersen Furniture, med hjælp fra DIs kontor i Mumbai få en meget bedre indsigt i deres muligheder på det indiske marked. Med en partnersøgning fortaget af DI India, blev den helt rigtige partner fundet, og derefter kunne eksporten til Indien sættes i gang. Andersen Furniture nu se frem til en succesful fremtid på det Indiske marked.

 Andersen Furniture
Foto: Andersen Furniture

Om Andersen Furniture

Andersen Furniture har i mere end 100 år udviklet æstetiske produkter med særpræg og et rent skandidavisk udtryk. Med afsæt i virksomhedens skandinaviske rødder, har Andersen Furniture udviklet en kollektion, der afspejler en moderne nordisk stil kombineret med international appel. 

Læs mere om Andersen Furniture på virksomhedens hjemmeside

Det hjalp DI med:

  • Kendskab til det indiske marked
  • Indsigt i Indisk virksomhedslovgivning
  • Hjælp til partnersøgning
Jeppe Falck

Jeppe Falck

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3944
  • Mobil +45 3016 6505
  • E-mail jefa@di.dk

Relateret indhold