Johnson Controls – Ny strategi i Rumænien

DI's internationale rådgivere gennemførte  grundig afdækning af det rumænske marked igennem 111 interviews for Johnson Controls.

Udfordringen: Lavere vækstrate end forventet

Johnson Controls’ afdeling for industriel køleteknik havde i 2008 været etableret i Rumænien i en årrække. Imidlertid havde man ikke opnået den vækstrate, som ledelsen i Danmark havde forventet på baggrund af den generelle økonomiske vækst i Rumænien. Johnson Controls’ ledelse i Danmark havde derfor behov for en grundig afdækning af det rumænske marked for at forstå, hvorfor datterselskabet ikke havde opnået de ønskede resultater, og foretage de nødvendige strategiske ændringer, der kunne sikre en større andel af markedet for industriel køleteknik i Rumænien.

Løsningen: Dybdegående markedsanalyse

En grundig dialog med Johnson Controls’ danske ledelse gav DI's internationale virksomhedsrådgivere et indgående kendskab til virksomhedens forretningssystem, og dannede basis for en dybdegående markedsanalyse i Rumænien. Analysen, der blandt andet omfattede 111 interviews med potentielle og eksisterende kunder, gav Johnson Controls en unik forståelse af de vigtigste parametre i de rumænske kunders købsbeslutning.

Resultatet: Klar forbedring af resultaterne i Rumænien

Analysen gav Johnson Controls essentiel information til brug i udviklingen af en ny salgs- og markedsføringsstrategi i Rumænien. Virksomheden har nu opnået en klar forbedring af resultaterne i landet.

Johnson Controls ønskede en grundig afdækning af det rumænske marked for at forbedre deres resultater. DI's internationale rådgivere gennemførte en markedsanalyse, som indebar 111 interviews med potentielle og eksisterende kunder.

Foto: Johnson Controls.

Om Johnson Controls

Johnson Controls er en global virksomhed med omfattende aktiviteter i Danmark. Virksomheden tilbyder en lang række produkter inden for blandt andet industriel køling, batteriløsninger og bygningseffektivitet.

Læs mere om Johnson Controls på virksomhedens hjemmeside

Det hjalp DI med:

  • Grundig afdækning af det rumænske marked. 
  • Dybdegående markedsanalyse i Rumænien.
  • Analyse af de rumænske kunders købsbeslutning.  
Jeppe Falck

Jeppe Falck

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3944
  • Mobil +45 3016 6505
  • E-mail jefa@di.dk

Relateret indhold