Vi rådgiver dig

Guides til udstationering på korte opgaver i udlandet

Køb et abonnent og få adgang til guides om Tyskland, Sverige, Norge, Grønland, Færøerne og United Kingdom, samt to generelle guides til de lande, hvor DI ikke har landespecifikke vejledninger.

Når din virksomhed skal udsende jeres medarbejdere til et andet land i en kort periode, er der en lang række regler og krav, som virksomheden skal forhold sig til. Som abonnent får du adgang til guides om Tyskland, Sverige, Norge, Tyskland, Grønland, Færøerne og United Kingdom, samt to generelle guides til de lande, hvor DI ikke har landespecifikke vejledninger.

Udover at afdække de opmærksomhedspunkter, der er knyttet direkte til udstationering af medarbejdere, hjælper værktøjerne med at opdage de ”afledte” pligter, som kan påvirke din virksomheds mulighed for at arbejde i udlandet, eller regler, som kan føre til en bøde ved manglende overholdelse. 

Udfordringer kan opstå selv ved forholdsvis korte opgaver i udlandet, hvor en montør kun skal af sted i nogle få dage for at udføre montage eller service på virksomhedens produkter. Eksempelvis når arbejdslandet mener, at der er tale om en udstationering, som skal registreres i deres nationale register for udenlandske tjenesteydere.

Ved behov for personalejuridisk rådgivning om udstationering, kan der findes mere information her.

Anita Kurowska Larsen

Anita Kurowska Larsen

Chefkonsulent

Rådgiver virksomheder om udstationering af medarbejdere - og kan hjælpe dig med praktisk rådgivning, når du skal udstationere medarbejdere i udlandet.

  • Direkte +45 7216 0294
  • Mobil +45 2381 2105
  • E-mail anl@di.dk

Relateret indhold