04.02.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Nyt netværk: Styrk din eksport af energieffektive løsninger til USA

Renovering af den eksisterende bygningsmasse står højt på agendaen på tværs af stater og byer i USA, hvor progressiv lovgivning skaber nye markedsmuligheder for danske virksomheder. Dansk Industri har etableret et nyt netværk, der skal styrke medlemmernes eksport af energieffektive løsninger til byggesektoren i USA, ved at bringe medlemmerne helt tæt på de amerikanske kunder.

Danske løsninger i høj kurs

Renovering af den eksisterende bygningsmasse står højt på agendaen på tværs af stater og byer i USA, hvor progressiv lovgivning skaber nye markedsmuligheder for danske virksomheder. Et konkret eksempel er New York City, hvor man i 2019 vedtog Local Law 97 (LL97), som anses for at være en af de mest disruptive love når vi taler om reduktion af C02-udledning fra bygninger. Kort sagt kræver LL97, at bygninger over 2.000 kvadratmeter skal reducere deres C02 udledning med 40% frem mod 2030 og man ved allerede nu, at lovgivningen vil påvirke over 50.000 bygninger i byen.

Gennem et årti, har DI’s kontor i New York haft et tæt samarbejde med New York State Energy Research and Development Authority (NYSERDA) - New York States svar på Energistyrelsen. NYSERDA har netop annonceret deres Empire Building Challenge, som skal finansiere udvalgte retrofit projekter i New York. For at lykkes med disse projekter, har NYSERDA efterspurgt dansk ekspertise, know how og konkrete løsninger og DI vil på vegne af og i samspil med netværkets medlemmer, bringe danske løsninger i spil overfor den amerikanske kunde for at accelerere eksporten.

Tættere på kunden - hurtigere

Det er DI’s fornemste opgave at ruste medlemsvirksomhederne til lettere og mere effektivt at skabe resultater internationalt og kontinuerligt sikre øget salg. COVID-19 epidemien har det seneste år sat utallige danske virksomheder under pres – et pres som ikke forventes at forsvinde lige foreløbig. Derfor har DI søsat et nyt stort projekt, som skal understøtte den danske eksport af energieffektive løsninger til USA, gennem en lang række forskellige medlemstilbud. DI’s nye eksportnetværk skal guide medlemmerne tættere på den næste eksportordre og sikre effektiv sparring på presserende eksportudfordringer.

Med mere en 120+ netværk, har DI stor erfaring med at samle medlemsvirksomhederne i faglige fællesskaber på tværs af sektorer. I netværket bliver medlemmerne tilbudt et fagligt rum, hvor de kan få kompetent sparring til at håndtere konkrete udfordringer her og nu, men også få nye perspektiver på deres eksportaktiviteter. Med det nye eksportnetværk inviteres medlemmerne ind i et professionelt fællesskab, hvor de har mulighed for at blive holdt ’up-to-date’ på de nyeste afsætningsmuligheder i USA mens de indgår i nye spændende relationer med kollegaer på tværs af bygge-sektoren. Som medlem af netværksgruppen får du bl.a.:

  • Adgang til viden og best practice om eksportsalg til USA
  • Blik ind i de største trends, market drivers og konkrete afsætningsmuligheder
  • Tæt og personlig dialog med DI’s rådgivere på kontorene i New York City og Washington D.C., så I hurtigt får adgang til den rette viden til at komme videre med jeres eksportprojekter
  • Adgang til aktiviteter hvor I kan pleje og opbygge relationer til danske og internationale samarbejdspartnere og kunder
  • Kortere vej til nye projekter der sparer tid og ressourcer, og sikrer effektiv eksport for dig og din virksomhed

Læs mere om netværket HER.

DI USA

DI har siden 2014 været fysisk tilstedeværende i New York og Washington D.C. DI USA, også kendetegnet som Danish Cleantech Hub, assisterer det grønne Danmark og er et offentlig-privat samarbejde, som både virksomheder, offentlige myndigheder og institutioner kan benytte. DI USA tilbyder at skabe grundlag for beslutninger på det amerikanske marked, og kan hjælpe med alt fra markeds- og kundeforståelse, udarbejde forretningsplaner eller hjælp til at identificere den rette partner for din virksomhed.

Læs mere om DI USA her.

Hvis du har spørgsmål til netværket eller gerne vil tilmeldes, så tag fat i Mille Munksgaard på mimu@di.dk eller +45 2077 0611.

Mille Munksgaard

Mille Munksgaard

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4631
  • Mobil +45 2077 0611
  • E-mail mimu@di.dk

Relateret indhold