18.10.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Circular City Week – Deltag i USA’s største cirkulære festival

Til maj 2022 afholdes Circular City Week New York for fjerde år i træk. Circular City Week er skabt af DI’s kontor i New York for at forene aktører fra diverse sektorer med et fælles mål – accelerere den cirkulære omstilling. I dag er festivalen blevet en unik platform, der øger kendskabet til cirkulær økonomi og løsninger blandt amerikanerne til gavn for danske virksomheder, som er eksperter indenfor området.

Danmark er i centrum af den cirkulære udvikling i USA

På den internationale scene er danske virksomheder blandt de førende indenfor udviklingen af cirkulære løsninger. Det ses også tydeligt hos flere og flere af DI’s medlemmer, som har gjort cirkulære løsninger til deres kerneforretning, hvor virksomhederne arbejder målrettet med at udvikle produkter og innovative processer, som er baseret på ressourceeffektivitet og genanvendelse. USA, og særligt New York har blikket rettet mod Europa og danske cirkulære løsninger for at finde inspiration til, hvordan industrier kan omstilles mod cirkularitet. Med Circular City Week har DI's kontor i New York skabt en platform for danske virksomheder til at diskutere og eksponere cirkulære løsninger, hvilket er helt centralt i et hastigt voksende marked, som kræver nytænkning og øget vidensdeling.

Stor interesse for cirkulære løsninger

I maj 2022 er det fjerde gang i træk, at DI's kontor i New York arrangerer Circular City Week. Festivalen har vist sig at være en stor succes, hvor initiativet allerede fra dets begyndelse er blevet taget godt imod. Hvert år har Circular City Week opnået større og større opbakning, hvor der alene i 2021 blev afholdt 94 events, mere end 8800 deltagende personer og 245 aktive involverede internationale og lokale organisationer, heriblandt bystyret i New York. Festivalen vil igen i 2022 blive lige så stor en succes – hvis ikke større, og du har mulighed for at deltage.

DI har skabt en platform til at diskutere cirkulær økonomi

Circular City Week er USA’s største cirkulære festival og et årligt højdepunkt for en lang række internationale og danske virksomheder, og med god grund. Under festivalen vil cirkulære løsninger blive drøftet både virtuelt og fysisk på tværs af byen, og her er danske virksomheders løsninger i høj kurs. Med festivalen er det lykkedes DI’s kontor i New York at være toneangivende indenfor en ny cirkulær industri. Det har skabt et unikt udstillingsvindue for danske virksomheder for at eksponere løsninger og aktivt tage del i at skabe og mætte et marked i eksplosiv vækst. Festivalen er samtidig en mulighed for DI’s medlemmer at finde samarbejdspartnere, rejse kapital samt at skabe et netværk til amerikanske virksomheder og lokale myndigheder. I 2021 benyttede over 40 danske virksomheder muligheden for at deltage i Circular City Week.

 

Circular City Week

I 2021 blev Circular City Week afholdt virtuelt, men i år vil der både afholdes fysiske og virtuelle events, hvilket giver mulighed for flere danske virksomheder at deltage. Festivalen er siden sin begyndelse i 2019 vokset hvert år, hvilket viser en klar interesse for den cirkulære agenda.

Om Circular City Week

Circular City Week New York handler om at forene diverse aktører indenfor diverse sektorer for at skabe et fælles mål – accelerere den cirkulære omstilling. Festivalen blev skabt i 2019 og er i dag USA’s største festival indenfor cirkulær økonomi. Det er muligt at benytte platformen til at lave egne events eller blive partner og dermed opnå taletid på de officielle events. Circular City Week er organiseret af DI’s kontor i New York og støttet af danske, såvel som amerikanske organisationer. Circular City Week afholdes igen den 2-8 maj 2022.

Læs mere om Circular City Week på deres hjemmeside.

Mads Engel Pedersen
Skrevet af:

Mads Engel Pedersen

Imke Myrick

Imke Myrick

Business Consultant

  • Direkte +45 3377 4959
  • Mobil +15128449285
  • E-mail immy@di.dk

Relateret indhold