28.09.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Fem grunde til at tage på inspirationstur til New York City

USA er verdens største økonomi og verdens andet største e-commerce marked – kun overgået af Kina. Det gør det amerikanske marked lukrativt for en dansk virksomhed, både fordi der er gode afsætningsmuligheder og efterspørgsel på danske produkter.

Når vi skal inspireres, vender vi ofte blikket mod vest. Vi har gennem mange år lært, at trends og udvikling rammer det amerikanske marked først, hvilket giver os fordele ved at have tid til forberedelse i Europa - og dette gælder også det voksende e-Commerce markede.

E-commerce er særdeles skalerbart, og mestrer man disciplinen, er e-commerce også en nem måde at nå nye kunder på nye markeder. Dansk Industri har i mange år hjulpet danske virksomheder i USA, og nu inviterer DI's kontor New York i samarbejde med Udenrigsministeriets Trade Council dig på studietur og en eCom Masterclass til USA’s e-commerce epicenter, New York City, hvor fashion, beauty og lifestyle møder start-up tech, big tech og corporate America. Vi skal besøge førende spillere inden for e-commerce platforme og få indsigt i, hvad der venter forude indenfor salg, markedsføring og logistik i e-commerce verdenen.

Herunder giver vi dig fem gode grunde til, hvorfor du skal med på eCom Masterclass og inspirationstur tur til New York City den 17. - 20. april 2023.

  1. USA hører til de ti hurtigst voksende markeder på online detail-salg. Det gør det nemmere at komme ind på det amerikanske marked, men svære for den der ikke mestrer e-commerce. Derfor skal du med for at lære af de bedste.
  2. De amerikanske forbrugere er frontløbere i adoptionen af nye shopping-teknologier. Få et kig i krystalkuglen, og se hvad sker nu i NYC og forstå, hvad fremtiden bringer i Europa.
  3. USA er verdens største økonomi. Forstå handelsdynamikken bedre ved at opleve på egen hånd hvad der sker lige nu i den mest folkerige, moderne og pulserende amerikanske by.
  4. USA er Danmarks største eksportmarked. Derfor er det et vigtigt marked for en dansk virksomhed, med internationale ambitioner, at kende markedet godt
  5. Mød på denne tur lokale partnere og få et netværk, der kan hjælpe dig med vækst og udvikling på det amerikanske marked.

Hvad er der ellers at sige – ”start spreding the news, we are leaving for the big A”…

Læs mere og tilmeld dig her: eCom Masterclass

DI USA

Dansk Industri har siden 2007 været fysisk tilstedeværende i USA, og har i dag kontorer i New York og Washington D.C. Vores mission er at bidrage til at DI's medlemmer opnår succes i USA ved at assistere disse med etablering, strategisk forretningsudvikling og politisk interessevaretagelse.

Ved at være fysisk tilstedeværende i USA er Dansk Industri med til at sikre dansk erhvervslivs adgang til et stærkt netværk af beslutningstagere og partnere, og skabe mere synlighed om danske løsninger

Læs mere om DI USA her

Følg DI USA på LinkedIn

Mie Bilberg

Mie Bilberg

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3379
  • Mobil +45 2119 3403
  • E-mail mlbi@di.dk

Relateret indhold