Australien

Få fodfæste på det australske marked med konsulentbistand, nyheder og information om relevante konferencer, seminarer, fremstød og messer.

Sådan hjælper vi jer i Australien

Med en økonomi, der har vokset stabilt og kontinuerligt over de seneste tre årtier, fremstår Australien i dag som et attraktivt, særdeles købedygtigt marked med en BNP pr. capita, der overgår lande som Frankrig, Tyskland og Storbritannien. De stabile makroøkonomiske forhold, den geografiske placering, der kan fungere som brohoved til hele Sydøstasien samt et fokus på vækst og grøn omstilling, gør det australske marked attraktivt for mange danske virksomheder.

DI’s kontor i Melbourne kan tilbyde en række ydelser til hjælp for danske virksomheder, der søger adgang til det australske marked. Om det er selskabsetablering, rekruttering og lokalansættelse eller analyse og sparring om den optimale ”go to market”-strategi, står DI-kontoret klar til at hjælpe din virksomhed.

Vi rådgiver dig

DI er med jer gennem hele internationaliseringsrejsen.

Vores strategiske løsninger sikrer den korteste og mest optimale vej til succes for din virksomhed. Alle vores løsninger er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Udover DI's medlemsservice, tilbyder vi forskellige ydelser til hvert trin, uanset hvor i processen jeres virksomhed befinder sig.

Tag fat i os

Kontakt DI i Australien

Melbourne

Telefon:+45 33774793
Åbningstider:

Se kontor
Per Ulrik Galindo Andersen

Per Ulrik Galindo Andersen

Chefkonsulent

Jeppe Falck

Jeppe Falck

Seniorchefkonsulent