Brasilien

DI's kontor i Brasilien kan hjælpe med at etablere din virksomhed på det brasilianske marked.

Sådan hjælper vi jer i Brasilien

DI har omfattende erfaring med at udvikle helstøbte strategier i tæt samarbejde med virksomheder i Danmark, som vil opnå fodfæste på det brasilianske marked. Via DI's kontor i Sao Paulo kan DI hjælpe jeres virksomhed med at komme godt fra start - første gang og effektivt. 

DI er jeres partner i Brasilien. Når strategien og potentialet for jeres virksomhed i Brasilien er kortlagt, kan I vedblive at benytte DI's kontor som et effektivt brohoved til jeres aktiviteter på markedet. 

Ønsker du at få del i det brasilianske marked, giver DI følgende råd:

  • Undervurder ikke udfordringerne ved at få din virksomhed etableret i Brasilien – lad DI hjælpe dig afdække markedet og udforme din strategi.
  • Lær sproget, for kun relativt få brasilianere taler engelsk - dette gælder især ved den påkrævede myndighedskontakt.
  • Byg et netværk – DI kan hjælpe med kontakt til andre danske virksomheder i Brasilien, så din virksomhed kan lære af deres erfaringer.
  • Sørg for, at du sætter dig ind i de skattemæssige forhold – der er 70 forskellige skatter i Brasilien, der skifter fra region til region.
  • Sørg for, at din strategi er baseret på grundige analyser af dine konkurrenter i markedet – du konkurrerer måske imod konkurrenter, der sælger uden faktura og skatter.
  • Placering i Brasilien er en nøglefaktor – landet er stort, så både infrastruktur og forretningsmiljø kan variere betydeligt fra region til region.
  • Det juridiske system i Brasilien er en jungle, så sørg for, at du tilknytter en dygtig advokat.
 
DI kan hjælpe med det hele. Ring allerede i dag - en succes ude starter med en dialog hjemme.
 

Vi rådgiver dig

DI er med jer gennem hele internationaliseringsrejsen.

Vores strategiske løsninger sikrer den korteste og mest optimale vej til succes for din virksomhed. Alle vores løsninger er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Udover DI's medlemsservice, tilbyder vi forskellige ydelser til hvert trin, uanset hvor i processen jeres virksomhed befinder sig.

Tag fat i os

Kontakt DI i Brasilien

Rua Riachuelo 460
18035-330 Sorocaba, Sao Paulo

Telefon:+55 15 3231-6330
Åbningstider:

Se kontor
Per Ulrik Galindo Andersen

Per Ulrik Galindo Andersen

Chefkonsulent

Jeppe Falck

Jeppe Falck

Seniorchefkonsulent