DI i Kina

DI’s kontor i Shanghai og Beijing tilbyder en ’Full Service’ -ydelse, der sikrer en tryg og hurtig opstart for din virksomhed på det kinesiske marked.

DI i Kina - din vej til en tryg og hurtig opstart for din virksomhed på det kinesiske marked.

Siden 2004 har DI i Kina via DI-Asia Base (DIAB) hjulpet danske virksomheder med at finde og ansætte personale i Kina, og derigennem opbygget en betragtelig viden og erfaring af rekruttering i Kina. DI udbyder første klasses kontorfaciliteter i både Shanghai og Beijing og har siden 2010 ligeledes varetaget regnskabsførelse og administration for virksomheder med egen forretningslicens i Kina.

DI’s kontorer i Shanghai og Beijing tilbyder en ’Full Service’ -ydelse, der sikrer en tryg og hurtig opstart for din virksomhed på det kinesiske marked. Vi varetager alt fra ansættelseskontrakt, regnskabskontrol, rekruttering af lokal arbejdskraft overalt i Kina og management support. Din virksomhed samt jeres kinesiske repræsentanter vil få adgang til både vores forretningslicens og kontorfællesskaber.

Rekruttering

Brug DI's netværk og viden om kultur og lokale forhold.

Nøglen til succes for alle virksomheder, store som små, er at have de rette ansatte. Og dette er specielt sandt i Kina, hvor netværk og kulturforståelse er alfa og omega. Den boomende økonomi betyder, at det i stigende grad er svært at lokalisere og fastholde de rette ansatte i et konstant foranderligt miljø.

Vi har siden 2004 opbygget en betragtelig viden samt erfaring med rekruttering i Kina. I tæt dialog med dig og din virksomhed udfører DI’s kontor en grundig søgning og udvælgelsesproces fra den indledende gennemgang af ansøgning til den endelige ansættelse af den valgte kandidat.

Hosting

Nem og hurtig opstart for din virksomhed med DI’s ”Own Man In”-ydelse.

I Kina er det et lovkrav, at alle udenlandske virksomheder skal ansøge om en forretningslicens, der passer specifikt til deres aktiviteter i landet, for at kunne etablere sig som en lovmæssig enhed.

DI’s Own Man in China-koncept betyder, at jeres virksomhed ikke behøver en kinesisk forretningslicens for at ansætte lokalt personale og starte aktiviteter. I kan enten benytte vores forretningslicens som en del af OMIC-konceptet eller blot som en overgang mens jeres egen registrering er undervejs. På den måde kan jeres virksomhed komme hurtigt og nemt i gang med ansættelse af lokale medarbejdere og leje af kontor.

NB! Forretningslicens inkluderer ikke faktureringer til kunder i Kina.

Selskabsadministration

Spar værdifulde resourcer med DI’s Outsourced Administration Service.

DIAB’s kontor i Shanghai har siden 2010 varetaget regnskabsførelse og administration for virksomheder med egen forretningslicens. I stedet for at sætte ressourcer af til administration kan virksomhederne således holde al fokus på at udvikle virksomhedens forretning i Kina.

For virksomheder, der udvikler sig hurtigt i størrelse og spændvidde, er det hensigtsmæssigt med egen forretningslicens, men ikke nødvendigvis at skulle afsætte store ressourcer for at holde styr på den administrative del af forretningen, så som skat, compliance, stempler etc.

DI’s Outsources Administration Service tilbydes såvel kunder, der huser forretningslicens hos DI’s kontor i Shanghai, som dem, der har eget kontor i Kina.

Gennem forskellige projekter kan DI's kontor i Kina hjælpe din virksomhed med at lære og forstå det kinesiske marked. Klik på en af nedenstående for at læse mere.

Hold dig opdateret

Kontakt DI i Kina

DI Asia Base Business Services Ltd
3/F, 139-1 Ruijin 1st Rd
Huangpu Qu, Shanghai Shi
Shanghai 200020
China

Telefon:+86 21 61108308
Åbningstider:

Se kontor
Glen Mikkelsen

Glen Mikkelsen

General Manager, China

Rådgivning og forretningsudvikling

Peter Bøgh Hansen

Peter Bøgh Hansen

Politisk chef, China

Projekter & Ansættelsespolitik

Sanna Louise Skott

Sanna Louise Skott

Project Manager