DI i Indien

Få hjælp til det indiske marked med DI India. Vi hjælper danske virksomheder med alt fra markedsundersøgelser til administration af indisk datterselskab.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan sikre din virksomhed det bedste udgangspunkt på det indiske marked.

 1. Markedsundersøgelse

  Få afdækket potentialet for din virksomhed i Indien. DI Indien hjælper dig med at få større indsigt i f.eks. kunder, skatter, afgifter, konkurrenter, leverandører eller andet der er relevant for din virksomhed.

 2. Feasibility studie

  Få kortlagt forudsætningerne og planlæg opstart af datterselskab for din virksomhed i Indien. DI Indien støtter dig i hele processen og hjælper med at etablere grundlaget for din virksomheds succes på det indiske marked.

 3. Partnersøgning

  Find den helt rigtig partner for din virksomhed, som har potentialet til at vækste og støtte jeres forretning i Indien. Fra distributør til konsulent hjælper DI Indien med at matche.

 4. Besøg

  Få skræddersyet en tur til Indien og møde med de aktører, der er afgørende for at udvikle din forretning i Indien. DI Indien kan være din vært og sørge for både indhold og praktik.

 5. Rekruttering

  Få hjælp til at finde de rigtige indiske medarbejdere, der kan repræsentere og udvikle din forretning i Indien. DI India Kan hjælpe med screening og sparring i hele rekrutteringsprocessen.

 6. Hosting

  Få adgang til dedikere eksperter, der kan arbejde fokuseret på udvikling af din forretning i Indien. Gennem ansættelse i DI Indien kan I kick-starte jeres forretning i Indien uden I behøver at etablere eget datterselskab.

 7. Virksomhedsregistrering

  Få etableret jeres lokale indiske datterselskab. En permanent tilstedeværelse i Indien gør det muligt for jeres virksomhed at skalere jeres forretning hurtigt og effektivt, og med hjælp fra DI India reduceres kompleksiteten.

 8. Administration af indisk datterselskab

  Slip for bøvlet med lokale skatter, dokumentation og compliance i jeres indiske selskab - overlad det til DI Indien og få adgang til eksperter på skat, compliance og regnskab.

DI Mener

Danmarks succes bygger på de indtægter, vi får fra at eksportere. Derfor er handelsaftaler og åbne markeder afgørende for et land som Danmark.

Læs mere

Følg DI India

Bliv opdateret på de seneste tendenser, politiske tiltag og nyheder, der vedrører danske virksomheder på det indiske marked.

Besøg os

Mere fra Indien

Google
Kortdata ©2022
Kortdata ©2022

Find os

Town Centre 2, 3rd floor, Unit 305
Andheri-Kurla Road
Andheri East
Mumbai 400 059
Find vej

Awfis Space Solutions
Prestige Cosmopolitan, 9th floor, Door 38
Sardar Patel Road
Guindy
Chennai, 600 032
Find vej

Åbningstider:Mandag-fredag 9.00 til 18.30

Bente Toftkær

Bente Toftkær

Director, DI India office

 • Direkte +45 3377 3831
 • Mobil +91 80974 42901
 • E-mail bet@di.dk
Robert Jensen Brink

Robert Jensen Brink

Head of Business Development, DI India

 • Direkte +45 3377 3971
 • Mobil +91 99305 62729
 • E-mail robj@di.dk
Tobias Hansen

Tobias Hansen

Konsulent

 • Direkte +45 3377 3651
 • Mobil +91 72080 92577
 • E-mail tobh@di.dk