Internationale forløb og erhvervsfremme

I Dansk Industri hjælper vi danske virksomheder med at komme ud på nye markeder igennem fokuserede og intensive forløb med øje for nye markedstendenser samt forretningspotentiale. I tæt samarbejde med vores partnere har vi samlet alle de bedste kompetencer til at rådgive din virksomhed igennem hele internationaliseringsrejsen. Vores projekter har løbende fokus på udvalgte områder, som hjælper din virksomhed med at tage de mest kvalificerede beslutninger om jeres fremtidige forretningsudvikling.

Katja Lambertsen

Katja Lambertsen

Konsulent

Brug DI globalt

København, Danmark

En succes ude starter med en dialog hjemme. Kontakt DI's hovedkontor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København på 3377 3377.

Læs mere
Bruxelles, Belgien

Få indblik i forretningsmulighederne i Europa og brug DI's kontor i Bruxelles, hvor vi varetager dansk erhvervslivs interesser på europæisk plan.

Læs mere
New York, USA

Som cleantechvirksomhed får du adgang til New York gennem DI's kontor Danish Cleantech Hub, der etablerer offentlig-private partnerskaber.

Washington D.C., USA

DI’s Washington D.C. kontor er til rådighed – både for virksomheder, der drømmer om markedsadgang, og for dem, der allerede eksporterer til USA.

Læs mere
Shanghai, Kina

Lad os hjælpe din virksomhed ud på det kinesiske marked fra DI's kontor i Kina.

Læs mere
Mexico City, Mexico

Få fodfæste på det mexicanske marked.

Mumbai, Indien

Indien er et af verdens største og hurtigst voksende markeder, der byder på store muligheder for danske virksomheder. Hør, hvordan vi kan hjælpe dig fra DI's kontor i Indien.

Læs mere
München, Tyskland

DI kontor i München rådgiver og assisterer danske virksomheds markedspositionering i Tyskland.

Læs mere
Sao Paulo, Brasilien

Hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed ud på det brasilianske marked.

Australien

Få fodfæstet på det australske marked.

Få fodfæste på verdens vækstmarkeder

DI er til stede og hjælper danske virksomheder lokalt i store dele af verden. Klik på et kontor på kortet for at se deres ydelser.