Scale Your Health Tech Business

På forløbet Scale Your Health Tech Business har danske health tech SMV'er mulighed for at skyde genvej til internationale markeder og styrke deres globale netværk. Her på siden finder du et overblik over de tilbud og muligheder, der er i forløbet.

Aktiviteter i forløbet

 1. Berlin

  Med en ny lovpakke sætter Tyskland for alvor turbo på digitaliseringen – der bliver investeret i bl.a. digitalisering, digitale applikationer og telemedicin.

 2. Bangalore

  Den private sundhedssektor fokuserer på at indføre digitale teknologier, udvikle infrastruktur og øge kapaciteten.

 3. Houston

  Texas Medical Center og de danske myndigheder indgået en aftale, der bygger bro mellem verdens største hospitalskompleks og økosystemet i Danmark.

 4. Seoul

  Korean New Deal fra 2020 skal bl.a. sørge for, at 18 hospitaler bliver opgraderet til smart hospitals frem mod 2025.

 5. Tokyo

  I Japan bliver der satset massivt på sundhedsteknologi i de kommende år, hvilket giver mulighed for afsætning og inspiration.

 

Markedsbesøg forventes afholdes marts-april 2023.

Obs. du er IKKE automatisk tilmeldt markedbesøg.
Obs. det kræver egenbetaling at deltage i markedsbesøg.

Mulighed for individuel sparring

Som en del af forløbet har du mulighed for at modtage 1:1 sparring af internationaliseringsrådgivere fra Erhvervshuset, Udenrigsministeriet og Dansk Industri.

I forløbet er der også mulighed for, at jeres virksomhed kan deltage i et individuelt forløb hos Dansk Industri.

Søg om optagelse i forløbet, hvorefter vi får en dialog om hvilke muligheder for sparring, der er mest relevante for netop jeres virksomhed.

Om forløbet

Gennem 5 måneder bliver virksomheder klædt på til eksport og modtager individuel sparring, hvor de vil blive udfordret på deres forretning og strategi eller assisteret med en konkret udfordring på et eksportmarked.

Du og virksomhederne har også mulighed for at besøge internationale destinationer, der vil inspirere, give markedsindsigt, skabe forbindelser åbne muligheder og netværk.

Vær opmærksom på, at ansøgningsfristen for at deltage i hele forløbet er overskredet, MEN du har fortsat mulighed for at deltage i de kommende markedsspecifikke webinarer og markedsbesøg. Tilmelding til webinarer åbner snarest.

Katja Birthe Lambertsen

Katja Birthe Lambertsen

Konsulent

Projektleder fra DI's side vedr. Life Science Fyrtårnets internationale aktiviteter. Kontakt mig for at høre mere om mulighederne ved at deltage i dette forløb.

Pernille Nørgaard Boris

Pernille Nørgaard Boris

Konsulent

Del af projektgruppen fra DI's side vedr. Life Science Fyrtårnets internationale aktiviteter.