24.08.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Tokyo Furniture Fair 2023

Kom med til den største internationale interiør design messe i Japan den 14. - 16. juni 2023 i Tokyo!

Danske møbler og interiørprodukter har været efterspurgt på det japanske marked i årtier, og mange etablerede danske high-end møbel- og interiørmærker har Japan som top 2-5 marked og som det næststørste eksportmarked uden for Europa – kun overgået af de amerikanske marked. Selvom danske designmærker har været populære i Japan i årevis, er der stadig potentiel vækst i fremtiden og genvinde tabte markedsandele efter den store recession.

Derfor er dansk deltagelse ved Tokyo Furniture Fair en vigtig proritet både Danmark som land, men især for danske design virksomheder. Det danske fremstød er en lejlighed der opbygges som showcase på selve messen, indrettet med de deltagende virksomheders produkter, og i samarbejde med berømt japansk interiør designer. 

Se eller gense webinaret: The japanese furniture and interior market 

Dansk Industri skal i samarbejde med Udenrigsministeriet i Tokyo for første gang deltage i denne messe som et samlet dansk fremstød. Interesserede virksomheder inviteres derfor med til at udvikle konceptet og ikke mindst sideevents, herunder fx karaoke, blomsterbinding, madlavning/-smagning og andet. 

Ønsker din virksomhed at deltage og tage indflydelse i arbejdet om det danske fremstød ved Tokyo Furniture Fair, kan I kontakte fagleder for DI Kreative Erhverv Lise Thomsen på mail LTN@di.dk. 

Læs mere om Tokyo Furniture Fair her. 

Lise Thomsen

Lise Thomsen

Fagleder, DI Kreative Erhverv

  • Direkte +45 3377 4795
  • Mobil +45 2949 4435
  • E-mail ltn@di.dk

Relateret indhold