Fra kokkeelev til køkkenchef
I virksomheden Coor gør de rigtig meget ud af at uddanne deres ufaglærte medarbejdere. En af dem er Tania Damsgaard Camara, der droppede vikarjobbet for at blive kokkeelev i FOOD by Coor. I dag er hun køkkenchef med svendebrev og medarbejderansvar.
- Pludselig bød muligheden for en elevplads sig, og så slog jeg til. Jeg kastede mig simpelthen ud i det, og det har gjort, at jeg i dag har en meget større faglig viden. Det betyder, at jeg kan udføre mit arbejde bedre og hurtigere end før, fortæller 38-årige Tania Camara stolt.
Også Søren Kanne, divisionsdirektør i FOOD by Coor, fortæller, hvordan virksomhedens øgede fokus på videreuddannelse af medarbejderne har været en win-win-situation – både i forhold til medarbejdernes tilfredshed og i sidste ende kundernes madoplevelser, der er blevet endnu bedre i kraft af medarbejdernes højere faglighed.
Se mere om Coors erfaringer med voksenlærlinge og få ideer til selv at komme i gang med at uddanne i videoen.
Se hvordan andre virksomheder gør, eller se vores webinar om voksenlærlinge.