Kære medlemmer. DI Docs kører ustabilt, I kan derfor få fejlmeddelelser ved oprettelse. Vi arbejder på en løsning.

Vi rådgiver dig

Kom med i DI Lærepladsfællesskabet

Danmarks største fællesskab for virksomheder, der uddanner lærlinge og elever.

Vi uddanner med stolthed

DI Lærepladsfællesskabet er Danmarks største fællesskab for virksomheder, der uddanner lærlinge og elever. Alle DI's medlemmer kan være med i fællesskabet ganske gratis. Når du som virksomhed uddanner en lærling eller elev, er du med til at bære viden og faglighed videre til de næste generationer af dygtige faglærte. Det er godt for erhvervslivet, samfundet og den enkelte lærling. Det kan vi være stolte af, og det skal vi råbe højt om!

Arrangementer og netværk

Som medlem af DI Lærepladsfællesskabet bliver du inviteret til arrangementer, hvor vi stiller skarpt på interessante temaer om lærlinge, elever og fremtidens virksomheder. Se kommende arrangementer her

Synlighed

Og så handler det selvfølgelig også om at tiltrække flere elever til erhvervsuddannelserne. Det gør vi blandt andet ved at være synlige og attraktive for forældre, skoler og de potentielle lærlinge – unge som ældre. Vi viser, at der er lærepladser at få og interessante karriereveje at gå. Vi samarbejder med aktører, der er med til at skabe nye fortællinger om erhvervsuddannelserne.

Viden og værktøjer

I DI Lærepladsfællesskabet leverer vi viden, værktøjer og hjælp til at rekruttere og uddanne. Sammen sætter vi lærlinge og elever på dagsordenen og bliver i fællesskab klogere på alt det, der handler om at uddanne. Vi gør vores ypperste for at finde de gode eksempler fra hverdagens virkelighed og udvikle nye værktøjer.

Markedsføring

Rigtig mange af DI’s medlemmer tager allerede i dag et stort uddannelsesansvar, og det skal vi vise frem for resten af verden. Når du melder dig ind i DI Lærepladsfællesskabet, modtager du en merchandisepakke, som du kan bruge til at markedsføre din egen virksomhed, og vise det uddannelsesansvar du løfter.

Flyer

Download en flyer om DI Lærepladsfællesskabet

Følg med

Line Stentoft Andersen

Line Stentoft Andersen

Chef for DI Lærlingeindsatsen

Synnøve Klitgård

Synnøve Klitgård

Chefkonsulent

Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent

Heidi Juul Petersen

Heidi Juul Petersen

Chefkonsulent

Mette Keinicke

Mette Keinicke

Konsulent

Ammar Basim Al-Baharani

Ammar Basim Al-Baharani

Studentermedarbejder

Marie Emilie Belmadani

Marie Emilie Belmadani

Studentermedarbejder

Anders Just Pedersen

Anders Just Pedersen

Underdirektør

Relateret indhold