Virksomhedsbesøg-uge43.dk

Hvordan er hverdagen i en virksomhed? Med studiepraktikugen i uge 43 kan elever få et kig ind bag facaden og se, hvilke uddannelses-, job- og karrieremuligheder virksomhederne har.

Her kan du blive inspireret og se eksempler på virksomheder, der har haft virksomhedsbesøg i uge 43, 2022. 

 

Dahl Pedersen i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Få indblik i bilbranchen – en branche, der udvikler sig med stor hast, og som derfor har brug for dygtige, energiske og udviklingsorienterede medarbejdere. Nøgleord: grøn omstilling, el-biler og nye forretningsmodeller. Du kan komme på besøg den 26. oktober 2022 i Holstebro eller den 27. oktober 2022 i Skive.

Besøg Dahl Pedersen i uge 43

DK ROOF i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Et tag er vel et tag? Nej. Tagdækkervirksomheder arbejder med både boliger og industrihaller, med bromembraner og grønne tage. Vi har på besøget fokus på uddannelsen til tagdækker og bygningskonstruktør. Du kan komme på besøg den 28. oktober 2022.

Besøg DK ROOF i uge 43

Emtelle Scandinavia i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Emtelle producerer plast, og med et besøg her får du et konkret indblik i, hvordan plast produceres og genanvendes. Du kommer også til at se, hvordan en praktisk uddannelse kan føre til karriere på både mellem- og toplederniveau. Du kan komme på besøg den 27. oktober 2022 i Sdr. Felding.

Besøg Emtelle Scandinavia i uge 43

Faerch AS i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Hos Færch finder du ud af, hvordan en global virksomhed med mere end 2.200 ansatte arbejder med bæredygtig emballage til dine madvarer. Du får indblik i de nyeste produktionsteknologier og et billede af, hvor mange forskellige uddannelser og personalegrupper vi beskæftiger. Du kan komme på besøg den 27. oktober 2022 i Holstebro.

Besøg Faerch AS i uge 43

Give Steel i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Give Steel laver stålkonstruktioner – store stålkonstruktioner. Du kommer til at høre om muligheden for at uddanne dig og gøre karriere i en international virksomhed, der har et stort fokus på både social og miljømæssig bæredygtighed. Du kan komme på besøg den 26. oktober 2022 i Brande.

Besøg Give Steel i uge 43

Idé-Pro i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Idé-Pro er en af Europas førende producenter af blandt andet prototyper i f.eks. plast og letmetal. Hvis din interesse går i retning af teknik, automatisering, produktionudvikling og konstruktion, så kan du høre om gode karrieremuligheder her. Du kan komme på besøg den 27. oktober 2022 i Skive.

Besøg Idé-Pro i uge 43

Maskinfabrikken JST i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Hos JST ser du, hvordan vi selv udvikler, tegner, bearbejder, samler, maler og tester alle vores produkter på samme matrikel. Vi lover både hands-on-opgaver og viden om, hvordan vi uddanner fremtidens ledere. Du kan komme på besøg den torsdag den 27. oktober 2022 i Lem St.

Besøg Maskinfabrikken JST i uge 43

DEIF i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Kom med ind i teknologiens verden hos DEIF. Her kommer du til at lære mere om grønne produkter og løsninger til styring af decentral elproduktion. Repræsenteret på +50 markeder, 500 medarbejdere, datterselskaber i 13 lande. Og I kan møde DEIF på hovedkontoret i Skive onsdag den 26. oktober 2022 fra 8 til 12.30. 

Besøg DEIF i uge 43

Byggefirmaet Knudsgaard i uge 43

BESØGET ER AFVIKLET

Uddannelse og karriere i entreprenørbranchen? Hvis du er nysgerrig på det, så tag på byggepladsbesøg i uge 43 med Byggefirmaet Knudsgaard. Vi er en ekspanderende totalentreprenør med mere end 100 ansatte, og vi glæder os til at møde dig den 27. oktober 2022 til en halv dag med fokus på entreprenørvirksomhed og godt håndværk.

Besøg Byggefirmaet Knudsgaard i uge 43.

Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent